Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rampage V995 direksiyon setinde ETS 2 açılınca fare bozuluyor. İlk başta bir şey gelmişti, direksiyonu fare olarak kullansın mı diye, ben ona evet dedim. Nasıl değişiririm yardım edin?
Isaretci kontrollerini sifirla diyip tekrar kontroller bolumunden ayarlarinizi yapin hocam. Ayni uyari gelirse hayir diyin.
Rampage V995 direksiyon setinde ETS 2 açılınca fare bozuluyor. İlk başta bir şey gelmişti, direksiyonu fare olarak kullansın mı diye, ben ona evet dedim. Nasıl değişiririm yardım edin?
Isaretci kontrollerini sifirla diyip tekrar kontroller bolumunden ayarlarinizi yapin hocam. Ayni uyari gelirse hayir diyin.
GALAXYGS
Becerikli
Peki direksiyon çok sert nasıl yumuşatırım her oyunda her oyunda ayar olmuyorEki Görüntüle 218731
Hangi oyunlarda sert? Ayri bir konu acip beni etiketleyebilirsiniz. Ayrica bu problem cozuldu mu?Peki direksiyon çok sert nasıl yumuşatırım her oyunda her oyunda ayar olmuyor
GALAXYGS
Becerikli
Hangi oyunlarda sert? Ayri bir konu acip beni etiketleyebilirsiniz. Ayrica bu problem cozuldu mu?
Evet düzeldi yeni bir konu açayım o konuyla ilgili.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet