• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Rampage V995 direksiyon seti ile ETS 2 açılınca fare bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GALAXYGS

Becerikli
Rampage V995 direksiyon setinde ETS 2 açılınca fare bozuluyor. İlk başta bir şey gelmişti, direksiyonu fare olarak kullansın mı diye, ben ona evet dedim. Nasıl değişiririm yardım edin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rampage V995 direksiyon setinde ETS 2 açılınca fare bozuluyor. İlk başta bir şey gelmişti, direksiyonu fare olarak kullansın mı diye, ben ona evet dedim. Nasıl değişiririm yardım edin?

Isaretci kontrollerini sifirla diyip tekrar kontroller bolumunden ayarlarinizi yapin hocam. Ayni uyari gelirse hayir diyin.

Isaretci kontrollerini sifirla diyip tekrar kontroller bolumunden ayarlarinizi yapin hocam. Ayni uyari gelirse hayir diyin.

Çözüm
Evet düzeldi yeni bir konu açayım o konuyla ilgili.
Bendede benzer bir sorun oldu fare olarak algılıyor galiba ama biraz daha değişik direksiyonu bağlayınca Euro Truck Simulator 2 de görüş yukarı kalkıyor neyse bişiler yıpıyom oluyor ama bu sefer fren çalışmıyor tulu atayamıyorum 2 ay falan kullanmadım önceden böyle değildi dün oynayayım dedim ama bu sorun çıktı düzelmiyor yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…