KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 18 Ocak 2026 #11 Michael Scofield dedi: Tek sizde olduğundan emin misiniz? Rampage'in direksiyon setlerinde hep bu tarz sorunlar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... V995 de böyle bir şey olan yok tanıdıklarımda V995 olanlar var onlarda böyle bir sorun yok. Normalde ETS 2 de hiç sorun çıkmıyorlar diyorlardı assetto, Forza'da sorun var diyorlardı.
Michael Scofield dedi: Tek sizde olduğundan emin misiniz? Rampage'in direksiyon setlerinde hep bu tarz sorunlar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... V995 de böyle bir şey olan yok tanıdıklarımda V995 olanlar var onlarda böyle bir sorun yok. Normalde ETS 2 de hiç sorun çıkmıyorlar diyorlardı assetto, Forza'da sorun var diyorlardı.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 18 Ocak 2026 #12 GALAXYGS dedi: V995 de böyle bir şey olan yok tanıdıklarımda V995 olanlar var onlarda böyle bir sorun yok. Normalde ETS 2 de hiç sorun çıkmıyorlar diyorlardı assetto, Forza'da sorun var diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Peki. Şu videoya bakar mısınız?
GALAXYGS dedi: V995 de böyle bir şey olan yok tanıdıklarımda V995 olanlar var onlarda böyle bir sorun yok. Normalde ETS 2 de hiç sorun çıkmıyorlar diyorlardı assetto, Forza'da sorun var diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Peki. Şu videoya bakar mısınız?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 18 Ocak 2026 #13 Çözümü var mı Michael Scofield dedi: Peki. şu videoya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu videoların hepsini izledim ama böyle bir sorun yok videolarda herkesde pedallarda sorun var bende direksiyonda.
Çözümü var mı Michael Scofield dedi: Peki. şu videoya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu videoların hepsini izledim ama böyle bir sorun yok videolarda herkesde pedallarda sorun var bende direksiyonda.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 18 Ocak 2026 #14 GALAXYGS dedi: Çözümü var mı Bu videoların hepsini izledim ama böyle bir sorun yok videolarda herkesde pedallarda sorun var bende direksiyonda. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu açmamışsın bile bu videoda dirieksiyon açısı ile ilgili bir bölüm var.
GALAXYGS dedi: Çözümü var mı Bu videoların hepsini izledim ama böyle bir sorun yok videolarda herkesde pedallarda sorun var bende direksiyonda. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu açmamışsın bile bu videoda dirieksiyon açısı ile ilgili bir bölüm var.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 18 Ocak 2026 #15 Michael Scofield dedi: Attığım videoyu açmamışsın bile bu videoda dirieksiyon açısı ile ilgili bir bölüm var. Genişletmek için tıkla... İzledim ama hassasiyetle alakası yok dediğini de yaptım.
Michael Scofield dedi: Attığım videoyu açmamışsın bile bu videoda dirieksiyon açısı ile ilgili bir bölüm var. Genişletmek için tıkla... İzledim ama hassasiyetle alakası yok dediğini de yaptım.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 18 Ocak 2026 #16 GALAXYGS dedi: İzledim ama hassasiyetle alakası yok dediğini de yaptım. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman yapacak bir şey yok gibi gözüküyor cihazı nereden ve kaç gün önce aldınız? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
GALAXYGS dedi: İzledim ama hassasiyetle alakası yok dediğini de yaptım. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman yapacak bir şey yok gibi gözüküyor cihazı nereden ve kaç gün önce aldınız?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 18 Ocak 2026 #17 Michael Scofield dedi: Anladım o zaman yapacak bir şey yok gibi gözüküyor cihazı nereden ve kaç gün önce aldınız? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu Trendyol'dan aldım 3 gün oldu cuma aldım. Ayarlar normal değil mi?
Michael Scofield dedi: Anladım o zaman yapacak bir şey yok gibi gözüküyor cihazı nereden ve kaç gün önce aldınız? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu Trendyol'dan aldım 3 gün oldu cuma aldım. Ayarlar normal değil mi?
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 18 Ocak 2026 #18 GALAXYGS dedi: Direksiyonu Trendyol'dan aldım 3 gün oldu cuma aldım. Eki Görüntüle 219155 Ayarlar normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa kusurlu ürün olarak iade etmelisin. Evet ayarlar doğru.
GALAXYGS dedi: Direksiyonu Trendyol'dan aldım 3 gün oldu cuma aldım. Eki Görüntüle 219155 Ayarlar normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa kusurlu ürün olarak iade etmelisin. Evet ayarlar doğru.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 18 Ocak 2026 #19 Michael Scofield dedi: Bana kalırsa kusurlu ürün olarak iade etmelisin. Evet ayarlar doğru. Genişletmek için tıkla... Alırlar değil mi ve tekrar alsam sorun olur mu?
Michael Scofield dedi: Bana kalırsa kusurlu ürün olarak iade etmelisin. Evet ayarlar doğru. Genişletmek için tıkla... Alırlar değil mi ve tekrar alsam sorun olur mu?
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 18 Ocak 2026 #20 GALAXYGS dedi: Alırlar değil mi ve tekrar alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İade alırlar büyük ihtimalle aynı ürünü neden tekrar alıyorsun? Rampage ürünlerini önerilmiyor zaten ikinci el G29 alabilirsin onun yerine.
GALAXYGS dedi: Alırlar değil mi ve tekrar alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İade alırlar büyük ihtimalle aynı ürünü neden tekrar alıyorsun? Rampage ürünlerini önerilmiyor zaten ikinci el G29 alabilirsin onun yerine.