Rampage V995 direksiyon setinde ETS 2 hassasiyet değişmiyor

3 gün geçti yenisini göndere biliyorlar mı?
Aynı ürünü tekrardan neden alıyorsun? İade et ve para biriktir, ileride daha iyi bir direksiyon setine sahip olursun. Paran çöpe gitmemiş olur, böyle konular açmazsın ve uzun süre boyunca kullanırsın.

İade edip para biriktirin o zaman; V995 almaya değecek bir set değil. Ailenizi de almaya ikna etmeye çalışın.

Atığın vitesini yok o işi nasıl yapacağız ve ben aldıktan sonraki gün zam geldi aldığım parayı verriler değil mi?

Atığın vitesini yok o işi nasıl yapacağız ve ben aldıktan sonraki gün zam geldi aldığım parayı verriler değil mi?
Vites olması önemli değil; direksiyonun arkasında zaten sol-sağ olacak şekilde vites var. Paran olunca ileride ucuza vites alırsın.

Aldığın ürüne zam gelirse, senin satın aldığın miktarın parasını verirler.

Boş ver ya ikinci el filan çöp hep sen yenisini göndermelerini iste yine bozulursa tekrar yenisini göndermelerini iste böyle döngüye girersin sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…