Rampage vs GameBooster

İç donanıma önem veririm o yüzden bu markalara çok yaklaşmam.

Dış donanımda önemli ama bir sorun yaşamadım. Klavye Rampage mouse Everest kasa Gamepower. Özellikle fare 5-6 senelik hala çok iyi durumda. Ha bir de Hadron mikrofon varda pek kullanmadım.

Şimdi bende imıce mouse kullandım 2.5 sene ama DPI değeri mükemmeldi. Bunda DPI'ya çok az ya çok fazla. Imıcenin 1600 DPI'ı MSI ın 1400 gibi. Bu yüzden mouse tarafında yazılımı iyi bir marka seçmek lazım.

Kullandığım fare SGM-X7Pro yani sorunu olan bir modelmi bilmiyorum ama oynadığım oyunlarda hiç üzmedi ve yanında mouse pad ile beraber geliyor. Sonra küçük gelmeye başladı daha büyük bir pad aldım.

Önceki kullandığım fareler küçüktü bunu aldığımdan beri rahat ettim. Yazılımı var mı bilmiyorum hiç bakmadım.

Benim de eskiden aldığım avec marka beyaz yeşil bir mouse vardı bende ondan bu ımıceye geçince rahatladım. O çok küçüktü. Ayrıca yine o zaman beraber aldığım avec marka klavye de duruyor. Casper Nirvana NB15.6 ile beraber kullandım. Az CS 1.6 oynamadım.

Ben şanslıyım biraz. Millet 2014 de Pentium ile oynarken annem Intel i3 3120M ve Nvdia GT 630M ekran kartılı bir Casper almıştı. Oysa en büyük hatası Casper almaktı. Çökmeler, Windows 8 gibi hatalı bir sürümü olması, aşırı ısınması, HDD sinin arıza yapması. O zaman ASUS veya MSI bir muadilini alsa kim bilir neler değişirdi. 1400'e almış o zaman asgari ücret 800 TL idi galiba.

Ben o zaman 6 yaşlarımdaydım.

Şimdi keşke o zamanki kadar umursasa. i5 2500 GTX 1050 ile RDR 2 gibi bir oyunu bile sadece izliyorum. Valorant'ta anlık kapanmalar. GTA 5 de kasmalar. PUBG Steam oyununda tam işlemci kullanımı ama 20 FPSler.

Mouse tarafında Razer, Bloody, Endgame ve Corsair gibi firmalarda iyi.

Benim kasam ve PSU'm da GameBooster'dı.

Mouse tarafında Razer, Bloody, Endgame ve Corsair gibi firmalarda iyi.

Benim kasam ve PSU'm da Game Booster'dı.

Küçükken ailem bana Casper PC almışlardı onda Everest PSU vardı. Şans işi diyorum artık bir sorun olmadı sistem taş gibiydi tabii çok eskidiği için birkaç ay önce sattım.

Casper klavye hâlâ kenarda duruyor. Klavyesi güzeldi ama.

İşlemci ve ekran kartini besleyebiliyorsa sorun olmaz. Mesela bende High Power 600watt sertifikasiz PSU var. Sertifikasiz normalde alınmaz ama GTX 1050 ve i5 2500 işlemciyi 300watt PSU bile besleyebilir. Yani demek istediğim zaten kapasitesini çok kullanmadığı için yorulmuyor. Ama 1660 Ti veya 2000 3000 serisine bu PSU'yu hayatta kullanmam. Sizdeki de o mantık muhtemelen. Zaten PSU çok yorulmadığı için sorun çıkarmamıştır.

Rampage PSU'da kullanmıştım çok güç çeken sistem olmadığı sürece kullanılabilir bence.

Şu anki sistemimde DeepCool PSU var Rampage PSU'yu eski sistemden söküp yeni aldığım sisteme denemiştim çok fazla ısınıyor du sonra değiştirdim onu. Tabii o zaman RX 460 vardı PSU 500W di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…