Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese,

Ürünü ocak 2024 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldım. Amacım Rocket League oynamaktı. Daha öncesinde Frisby FGP-225u Gamepad'i kullanıyordum (indirimde 4 tane almıştım). Uzun bir süre Frisby kullanınca Rampage'in tutuşuna alışamadım.

Ürünü en fazla 2 3 kere kullandım. Daha sonrasında oyuna epey bir süre ara verdim. Yakın zamanda Cyclon'e 2 alınca tekrar döndüm ama bu boşa düştü. İhtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Çekilişe katılacak arkadaşları en az 150 mesaja ulaşmış olan kişileri ekleyeceğim. Bir aksilik olmazsa yarın öğleye kadar çekilişi yapmış olur kazananı buradan bildiririm.

Lütfen ihtiyacı olanlar beni etiketleyerek belirtsin. Çünkü harici yorum yapacak olan arkadaşlar arasından ayırtedebileyim.

Not: Kargo alıcıya aittir. Kargo konusunda şöyle yardım edebilirim geliver üzerinden kaydım mevcut uygun bir fiyattan gönderime yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yasin Alemdağ yeğenime hediye almayı planlıyordum, güzel bir hediye olur.
Bu arada kargolama işleri vs. için @Recep Baltaş hocamız da gerekli denetimleri yapabilirse iyi olur, hem problem çıkmamış olur.

Denetim konusunda şunu düşündüm. Çekilişin çıktığı arkadaşa geliver hesap bilgilerimi vereceğim. Kargo büyük ihtimalle 1 desi olacaktır. Gerekli miktarı kendisi bakiye olarak yükler daha sonrasında gerekli işlemleri yaparım. Ancak @Recep Baltaş hocam da yardımcı olabiliyorsa güzel olur.

İyi Sosyaller herkese,

Ürünü ocak 2024 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldım. Amacım Rocket League oynamaktı. Daha öncesinde Frisby FGP-225u Gamepad'i kullanıyordum (indirimde 4 tane almıştım). Uzun bir süre Frisby kullanınca Rampage'in tutuşuna alışamadım.

Ürünü en fazla 2 3 kere kullandım. Daha sonrasında oyuna epey bir süre ara verdim. Yakın zamanda Cyclon'e 2 alınca tekrar döndüm ama bu boşa düştü. İhtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Çekilişe katılacak arkadaşları en az 150 mesaja ulaşmış olan kişileri ekleyeceğim. Bir aksilik olmazsa yarın öğleye kadar çekilişi yapmış olur kazananı buradan bildiririm.

Lütfen ihtiyacı olanlar beni etiketleyerek belirtsin. Çünkü harici yorum yapacak olan arkadaşlar arasından ayırtedebileyim.

Not: Kargo alıcıya aittir. Kargo konusunda şöyle yardım edebilirim geliver üzerinden kaydım mevcut uygun bir fiyattan gönderime yardımcı olabilirim.
Hocam İstanbul'a tahmini kaç tutar kargo?

Hocam İstanbul'a tahmini kaç tutar kargo?
Her yere aynı fiyat. Şöyle alta bırakayım. 74*1, 20+hizmet bedeli sanırım toplam 90 TL kadar olur.

Arkadaşlar başka gelen yok sanırım. O yüzden @Batur iznin olursa ve bütçen varsa arkadaşımızın yeğeni küçük dostumuza hediye etmek isterim.

@SF26 hocam hala almayı düşünüyorsan üzerinden benimle iletişime geçebilir misin?

1753362358930.webp

Son düzenleyen: Moderatör: