Hocam mesaj şartını karşılamıyorum fakat şansımı deneyebilir miyim? Gerçekten ihtiyacım var da.
Hoş geldin. Profilini inceledim ve ihtiyacın olduğu kanaatine vardım. İnstagram hesabını bırakırsan sana ulaşıp adres bilgilerini alıp yarın kargoya teslim edebilirim. Sonrasında mesajını düzenleyip İnstagram'ını kaldırırsın. Bekliyorum.

Hoş geldin. Profilini inceledim ve ihtiyacın olduğu kanaatine vardım. Instagram hesabını bırakırsan sana ulaşıp adres bilgilerini alıp yarın kargoya teslim edebilirim. Sonrasında mesajını düzenleyip Instagram'ını kaldırırsın. Bekliyorum.

Merhaba hocam.

Son düzenleme:
Hoş geldin. Profilini inceledim ve ihtiyacın olduğu kanaatine vardım. İnstagram hesabını bırakırsan sana ulaşıp adres bilgilerini alıp yarın kargoya teslim edebilirim. Sonrasında mesajını düzenleyip İnstagram'ını kaldırırsın. Bekliyorum.

Aslında ailemin maddi durumu iyi fakat benim durumum kötü. Benim kulaklık da ciddi anlamda miladını doldurdu. Aileme de daha fazla yük olmak istemiyorum bu yaştan sonra.

Eğer benden daha fazla ihtiyacı olan çıkmazsa ben alabilirim. Dediğim gibi ailemin maddi durumu iyi ama benimki değil. Kulaklık istersem de muhtemelen alınmaz. Elimdeki kulaklık Rampage'in çok eski bir kulaklığı. Pedlerdeki suni deriler söküldü. Bir tarafın pedi koptu tamamen. Demir kısmının boyası gitti. Kablo yıprandı. Bende durum böyle. Eğer gerçekten benden daha çok ihtiyacı olan varsa öncelik onun olsun ama isteyen çıkmazsa ben alabilirim.

Koneko Toujou hocama gitmesi daha iyi olur. Hayırlı olsun. Onun adına da konu sahibine teşekkür ederiz!

Aslında ailemin maddi durumu iyi fakat benim durumum kötü. Benim kulaklık da ciddi anlamda miladını doldurdu. Aileme de daha fazla yük olmak istemiyorum bu yaştan sonra.

eğer benden daha fazla ihtiyacı olan çıkmazsa ben alabilirim. Dediğim gibi ailemin maddi durumu iyi ama benimki değil. Kulaklık istersem de muhtemelen alınmaz. Elimdeki kulaklık Rampage'in çok eski bir kulaklığı. Pedlerdeki suni deriler söküldü. Bir tarafın pedi koptu tamamen. Demir kısmının boyası gitti. Kablo yıprandı. Bende durum böyle. eğer gerçekten benden daha çok ihtiyacı olan varsa öncelik onun olsun ama isteyen çıkmazsa ben alabilirim.

Koneko toujou hocama gitmesi daha iyi olur. Hayırlı olsun. Onun adına da konu sahibine teşekkür ederiz!

Anlayışınız için çok minnettarım hocam. İnşallah günü gelir ben de bu şekilde bir şey yapabilirim.

Merhaba hocam. Instagram hesabım deadlymania7. Profil fotoğrafım yok.
DM yollayamıyorum, herkesten gelen istekleri kabul eder misin?

Eğer benden daha fazla ihtiyacı olan çıkmazsa ben alabilirim. Dediğim gibi ailemin maddi durumu iyi ama benimki değil. Kulaklık istersem de muhtemelen alınmaz. Elimdeki kulaklık Rampage'in çok eski bir kulaklığı. Pedlerde ki suni deriler söküldü. Bir tarafın pedi koptu tamamen. Demir kısmının boyası gitti. Kablo yıprandı. Bende durum böyle. Eğer gerçekten benden daha çok ihtiyacı olan varsa öncelik onun olsun ama isteyen çıkmazsa ben alabilirim.
Sende hoş geldin, kusura bakma... Günün birinde senin içinde bir şey yapacağım, aklımdasın. :)