1538

Üstün
Makaleler
7
Arkadaşlar herkese selam,
Almıştım zamanında, son birkaç yıldır boşuna kutusunda bekliyor, öyle aman aman çok iyi kaliteli bir kulaklık değil ama iş görür, ben bununla CS'de LEM'e kadar çıkmıştım. Bu ekonomik şartlarda kenarda boşuna tozlanacağına aramızdan birine hediye etmek istiyorum.

Kulaklık bu:

Kulaklığın volume kısmında hafif temassızlık var gibi, 1 kere dokununca düzeliyor bana da böyle gelmişti, Rampage işte... Üst pedi fotoğrafta görüldüğü gibi deforme olmuş, iç pedlerde sorun yok. Yırtık kutu göndermek pek hoş olmaz, kutusu ile yollar mıyım bilmiyorum, bakacağız.

WhatsApp Image 2024-02-13 at 20.48.12 (1).webp

WhatsApp Image 2024-02-13 at 20.48.12.webp

Forumda aktif olan, mümkünse 50 mesaj üstü, gerçekten ihtiyaç sahibi bir arkadaşımızı seçeceğim, kargo ücreti tarafımca karşılanacak.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hassasiyetiniz ve inceliğiniz için teşekkürler.
Ateş pahası bir ürün değil, kendim hatirliyorum küçükken bu tarz şeyler için aileyi ikna edebilmek pek kolay olmuyor, bu yüzden yaşı küçük bir forumdaşımıza yollamak beni daha mutlu eder. İlginize ben teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ateş pahası bir ürün değil, kendim hatirliyorum küçükken bu tarz şeyler için aileyi ikna edebilmek pek kolay olmuyor, bu yüzden yaşı küçük bir forumdaşımıza yollamak beni daha mutlu eder. İlginize ben teşekkür ederim.
Forumda böyle bir yardımlaşma hareketi başlatmak fena olmayabilir aslında. Mesala okunmuş ve bir kenar da küflenmeye bırakılmış kitapları da hediye etmek gibi. Teşvik etmek amacıyla rozet gibi bir şey de verilebilir.

Forumda böyle bir yardımlaşma hareketi başlatmak fena olmayabilir aslında. Mesela okunmuş ve bir kenar da küflenmeye bırakılmış kitapları da hediye etmek gibi. Teşvik etmek amacıyla rozet gibi bir şey de verilebilir.
Mükemmel bir fikir. Öneri olarak konusunu açsanız değerlendirileceğini dusunuyorum, hediye kategorisi gibi; sıfır veya ikinci eller. Şahsen kitap işinde de yardımcı olabilirim aslında.

Arkadaşlar herkese selam,
Almıştım zamanında, son birkaç yıldır boşuna kutusunda bekliyor, öyle aman aman çok iyi kaliteli bir kulaklık değil ama iş görür, ben bununla CS'de Lem'e kadar çıkmıştım. Bu ekonomik şartlarda kenarda boşuna tozlanacağına aramızdan birine hediye etmek istiyorum.

Kulaklık bu:

Kulaklığın volume kısmında hafif temassızlık var gibi, 1 kere dokununca düzeliyor bana da böyle gelmişti, Rampage işte... Üst pedi fotoğrafta görüldüğü gibi deforme olmuş, iç pedlerde sorun yok. Yırtık kutu göndermek pek hoş olmaz, kutusu ile yollar mıyım bilmiyorum, bakacağız.

Eki Görüntüle 18558

Eki Görüntüle 18557

Forumda aktif olan, mümkünse 50 mesaj üstü, gerçekten ihtiyaç sahibi bir arkadaşımızı seçeceğim, kargo ücreti tarafımca karşılanacak.

İyi sosyaller.

Hocam mesaj şartını karşılamıyorum fakat şansımı deneyebilir miyim? Gerçekten ihtiyacım var da.