Telefon kulaklığı vs kullansın konu sahibi bence.Arkadaşım yıllardır Rampage kulaklık kullanıyor ve saçını kestirdiğinden tünel gibi gözüküyor.
Kalıcı olabilir hocam, 1 yıldır kulak içi kullanmasına rağmen hala aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Ben sırf arkadaşımdan görüp korktuğumdan dolayı Anker'in hafif kulaklıklarını kullanıyorum hem dışarıya uygun olduğundan baskı da yapmıyor mis gibi. Tabii oyun için önermem.
ornitorenk
Uzman
Kulaklıklarda ayar yok mu ya sanki kafaya değmeyecek şekilde de ayarlayabiliyorduk.
Arctis türevi ortalama üstü kulaklıklardan alabilirsin belki? Bant kısımları çok rahat olur.
Ortaokuldayken marketten Gamezibilizubuili marka kulaklık almıştım, kemik yapımı elbette değiştirmedi ama saçımı ortadan göçermişti ve şampuanla yıkadığım halde bile geçmiyordu. Saçı sıfıra vurup yeni bir kulaklık almıştım.
Senin dediğin tarzda bir şey olması için 6-18 yaş arası günde 10 saat, acayip çok sıkan kulaklık takılırsa anca olur diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası kaliteli bir kulaklık al ve keyfine bak, tıpçı tavsiyesi değildir elbette.
Ortaokuldayken marketten Gamezibilizubuili marka kulaklık almıştım, kemik yapımı elbette değiştirmedi ama saçımı ortadan göçermişti ve şampuanla yıkadığım halde bile geçmiyordu. Saçı sıfıra vurup yeni bir kulaklık almıştım.
Senin dediğin tarzda bir şey olması için 6-18 yaş arası günde 10 saat, acayip çok sıkan kulaklık takılırsa anca olur diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası kaliteli bir kulaklık al ve keyfine bak, tıpçı tavsiyesi değildir elbette.
Tam olarak ne amaçla kullanacaksın bilmiyorum ama Airpods gibi kulak içi modellerde aktif gürültü engelleme diye bir şey var, dışarıyla bağını direkt kesiyor. Düzenli olarak kullandığım bir şey olmadığı için yorum yapmayayım ama onda da uzun süre kullanınca problemler çıkabiliyormuş.