Detaylar
Kim cevapladı?PasPas
Becerikli
Boy 1.85, kilo 100. En son 89 kiloya inmiştim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden öyle düşündün ki? İndexin normal. Ben eskiden 150 kiloydum şuan 90 kiloyum. 6 ayda verdim. Bir süre spor yaptım fakat şuan bıraktım.
PasPas
Becerikli
Normal değil. Yağlıyım ve çirkin hissediyorum. Kilo versem adam akıllı sizce düzelir mi?Neden öyle düşündün ki? İndexin normal. Ben eskiden 150 kiloydum şuan 90 kiloyum. 6 ayda verdim. Bir süre spor yaptım fakat şuan bıraktım.
Ben kiloluyken bile kendimi çirkin bulmuyordum ve kız arkadaşlarım oluyordu. Bu aslında kendini sevmen ve özgüven ile alakalı durum. Spor yapmanı tavsiye ederim. Spor yaptıkça özgüvenin tazelenecektir. Yanına bir de sağlıklı beslendiğinde kendini huzurlu hissedeceksin.Normal değil. Yağlıyım ve çirkin hissediyorum. Kilo versem adam akıllı sizce düzelir mi?
Max Verstappen
Yetkin
Vucudun fazla kalorileri yag olarak depolama stratejisinin nasil olduguna bagli. Yani cirkin gostermesi olayi, depolama egiliminin vucudun hangi bolgelerinde digerlerine kiyasla daha yuksek olmasiyla alakali. Bu da genellikle genetigin belirledigi bir sey.
Yag hacimlidir, cok orantisiz bir sekilde bir bolgede yag depolarsaniz elbette iyi gozukmez. Ayrica gereksiz kilo bir tik yaslandirir da ister istemez. Yasi sallayarak veriyorum, 20 yasinda bir erkek icin 89 kilogram versiyonunuz bile normalin son sinirlarinda.
Yag hacimlidir, cok orantisiz bir sekilde bir bolgede yag depolarsaniz elbette iyi gozukmez. Ayrica gereksiz kilo bir tik yaslandirir da ister istemez. Yasi sallayarak veriyorum, 20 yasinda bir erkek icin 89 kilogram versiyonunuz bile normalin son sinirlarinda.
Duzelir. Duzenli olarak yag yakmaniz lazim. Yeteri kadar bir sure (sureklilik saglanmak zorunda) kalori acigi vererek beslenmek + guzel bir antrenman sorunu cozer.
"Şimdi iyi hissediyorum" diye düşüneceğin kiloya kadar inmeyi deneyebilirsin, herkes farklı bir şey söyler burada ama kendin daha iyi bilirsin bu tarz şeyleri.Normal değil. Yağlıyım ve çirkin hissediyorum. Kilo versem adam akıllı sizce düzelir mi?
PasPas
Becerikli
Yaptım zaten 12 kilo yağ verdim 2 ayda fakat o anda bir şey oldu süreklilik bozuldu. 11. Sınıfım yks moduna sokuldum zorla spor salonuna gitmeye devam etsem mi acaba.Vucudun fazla kalorileri yag olarak depolama stratejisinin nasil olduguna bagli. Yani cirkin gostermesi olayi, depolama egiliminin vucudun hangi bolgelerinde digerlerine kiyasla daha yuksek olmasiyla alakali. Bu da genellikle genetigin belirledigi bir sey.
Duzelir. Duzenli olarak yag yakmaniz lazim. Yeteri kadar bir sure (sureklilik saglanmak zorunda) kalori acigi vererek beslenmek + guzel bir antrenman sorunu cozer.
Ve merak ettiğim adam akıllı bir kiloya ulaşınca en azından çirkin değilim diyebilir miyim?
Gideceksen karar verip gitmelisin. Kendini zorlarsan bir süre sonra bırakırsın. Karar verirsen bırakmazsın. Ayrıca senin yaşlarındayken belime kadar saçım vardı ancak şuan kelim. Buna rağmen kendimi gene çirkin bulmuyorumYaptım zaten 12 kilo yağ verdim 2 ayda fakat o anda bir şey oldu süreklilik bozuldu. 11. Sınıfım yks moduna sokuldum zorla spor salonuna gitmeye devam etsem mi acaba.
@PasPas kendini çirkin bulmanın sebebi kız arkadaşının olmaması felan mı?
Son düzenleme: