Nordic NRF52840 kullanıyor zaten. Bu model tamamen aklımdan çıkmış bir anlık, yoksa bu konuyu acmazdim bile. Model O Wireless, Zenith Pro'dan 2 gömlek üstün.

Model O Wireless'in Nordic 52840 kullandığına şaşırdım ama gene bana kalırsa alınmaz. Sensörü artık olması gerekenden daha düşük kalıyor. Beyaz modeli sararma problemli. Switchleri hala Omron 20M gibi eski nesil kullanılıyor.

Gayet yeterli bir sensör aslında. PAW 3395 ile arasındaki farkı hemen hemen kimse hissedemez.

Aşırı rekabetçi biri değilsen hissetmezsin doğru ama aynı fiyata veya yakın fiyata daha güncel ürünler varken bana kalırsa gerek yok. İlla flagship büyük marka ürünü alacaksan madem Viper V3 HyperSpeed var 600TL farka kaplamadan tut sensörüne ve oradan kullanım süresine ve switchlerine kadar her şeyi daha iyi.

Aşırı rekabetçi biri değilsen hissetmezsin doğru ama aynı fiyata veya yakın fiyata daha güncel ürünler varken bana kalırsa gerek yok. İlla flagship büyük marka ürünü alacaksan madem Viper V3 HyperSpeed var 600TL farka kaplamadan tut sensörüne ve oradan kullanım süresine ve switchlerine kadar her şeyi daha iyi.
O da pilli bir model, çoğu kişiye hitap etmez.

Bu arada Zenith Pro'nun magnezyum halini hala kullanıyorum. İlk aldığımdan beri 2 sene falan geçti heralde hala taş gibi.