Sistem

Becerikli
Merhaba ben Rampage zenith Pro alacağım alınır mı? Ve 2300 veya 2400 TL alacağım değer mi ve yazılımı şu an aktif olurak çalışır mı?

Bu ürünü Google'a yazınca videolarda ilk çıkan arkadaş övdüyse alınmaz.

Yerine benzer özellikleri olan şu ürünlerden biri alınabilir.

M3S Pro'nun dongle'ını ayrı satıyorlar. Şu an stoğu yok. Açıkcası 4K Hz çoğu oyunda gerek yok. Yine de alırım diyorsanız sonradan alınabilir.

Veya benzer sensörü olan farelere göz atın. Kronik sorunu olmayan, fiyatı uygun bir şey bulursanız alınabilir.

Tabii fiyat Scyrox V6-V8 civarına çıkıyor. Bütçe artarsa direkt Scyrox almak daha mantıklı. V8 modelini kullanıyorum ve tavsiye ederim.

İyzico indiriminin stoğu bitmediyse %10 daha uyguna alırsın.

Son düzenleme:
Alınır. Kullanıyorum buna kötü diyen mouse'dan anlamıyordur zaten. Dareu A950 Pro 4K (Bir ara en çok önerilen mouselar arasındaydı ve indirime ve stoğa girdikçe öneriliyor)ile kopyalar. MCHOSE A5 Ultra veya M3S pro bakabilirsin. Kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum soru sorabilirsin. Evet yazılımı çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu ürünü Google'a yazınca videolarda ilk çıkan arkadaş övdüyse alınmaz.

Yerine benzer özellikleri olan şu ürünlerden biri alınabilir.

M3s Pro'nun Dongle'ını ayrı satıyorlar. Şu an stoku yok. Açıkçası 4K Hz çoğu oyunda gerek yok. Yine de alırım diyorsanız sonradan alınabilir.

Veya benzer sensörü olan farelere göz atın. Kronik sorunu olmayan, fiyatı uygun bir şey bulursanız alınabilir.

Tabii fiyat scyrox V6-V8 civarına çıkıyor. Bütçe artarsa direkt scyrox almak daha mantıklı. V8 modelini kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Iyzico indiriminin stoku bitmediyse %10 daha uyguna alırsın.

Wrait de beğenmediğimde ne yapacağım nasıl bir iade yolu izlemem lazım.

Alınır. Kullanıyorum buna kötü diyen Mouse'dan anlamıyordur zaten. Dareu A950 Pro 4K ile kopyalar. MCHOSE A5 Ultra veya m3s Pro bakabilirsin. Kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum soru sorabilirsin. Evet yazılımı çalışıyor.

Şimdi wrait mi alayım yoksa Rampage bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.

@Sistem, Ya geayet memnunum ben Rampade'den. Wraith alırsan 1K'da kullanırsın dongle'a ekstra ücret ödersen anca... Rampage kendi içinden çıkıyor dongle böylece 4K kullanabiliyorsun. Dareu A950 Pro 4K araştır bu mousela her şeyi aynı kopyalar zaten onda denenler buna da denmiş oluyor. Bence Rampage stoktasya rampage. MCHOSE A5 Ultra bakabilirsin ama MCU çok iyi değil sanırsam onun tam bilmiyorum onu ama fiyatına göre özellikleri gayet iyi.

Wrait de beğenmediğimde ne yapacağım nasıl bir iade yolu izlemem lazım.

Şimdi wrait mi alayım yoksa Rampage bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.
Wraith açılan ürüne iade yaptığını sanmıyorum. Farklı bir yerden de alabilirsiniz. Ama Amazon hariç açılan ürünü iade eden bir site şu ana kadar görmedim. Bu arada dongle içeren modelini de sonradan ekledim. Ona da bakabilirsiniz.

Rampage önermeme nedenim ise fason üretim konusunda kötü bir mazisi var. Artık Çin firmalarının çoğu marka basıp ürünü satmak yerine, kendi markaları ile satış yapıyorlar. Burada fason üreten marka üreticisi, atıyorum içindeki sensör vb. iyi olsa da malzeme kalitesinden vazgeçip, kâr ederek satmayı amaçlıyor. Rampage, Gamepower gibi markalar da böyle çalışıyorlar. O yüzden önermiyorum.

Biraz daha bekleyip öneriler gelmesini bekleyin. Acele etmeyin, öneri gelmezse bütçe belirterek yeni konu açın. Veya Kaan bu konulardan daha iyi anlıyor. Müsaistse öneri yapacaktır. @Toby Fox

@Sistem, ya geayet memnunum ben Rampade'den. Wraith alırsan 1K'da kullanırsın Dongle'a ekstra ücret ödersen anca... Rampage kendi içinden çıkıyor dongle böylece 4K kullanabiliyorsun. Dareu A950 Pro 4K araştır bu fareyle her şeyi aynı kopyalar zaten onda denenler buna da denmiş oluyor. Bence Rampage stoktasya Rampage. MCHOSE A5 Ultra bakabilirsin ama mcu çok iyi değil sanırsam onun tam bilmiyorum onu ama fiyatına göre özellikleri gayet iyi.

Burada mağazada var oradan alacağım stoklarında var.

Wraith açılan ürüne iade yaptığını sanmıyorum. Farklı bir yerden de alabilirsiniz. Ama Amazon hariç açılan ürünü iade eden bir site şu ana kadar görmedim. Bu arada dongle içeren modelini de sonradan ekledim. Ona da bakabilirsiniz.

Rampage önermeme nedenim ise fason üretim konusunda kötü bir mazisi var. Artık Çin firmalarının çoğu marka basıp ürünü satmak yerine, kendi markaları ile satış yapıyorlar. Burada fason üreten marka üreticisi, atıyorum içindeki sensör vb. iyi olsa da malzeme kalitesinden vazgeçip, kâr ederek satmayı amaçlıyor. Rampage, Gamepower gibi markalar da böyle çalışıyorlar. O yüzden önermiyorum.

Biraz daha bekleyip öneriler gelmesini bekleyin. Acele etmeyin, öneri gelmezse bütçe belirterek yeni konu açın. Veya Kaan bu konulardan daha iyi anlıyor. Müsaistse öneri yapacaktır. @Toby Fox

Teşekkür ederim yardımın için o zaman @Toby Fox bir yardımcı olmasını isteyeceğim eğer müsait olursa.