A ahmetdgxv Becerikli Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 27 4 Şubat 2026 #1 Fare 7-8 aylık kablolu kullanıyorum ani, hızlı çevirmede direkt kopuyor. Kablosuzda bir sıkıntı yok kabloluda olmaya başladı sadece.
Fare 7-8 aylık kablolu kullanıyorum ani, hızlı çevirmede direkt kopuyor. Kablosuzda bir sıkıntı yok kabloluda olmaya başladı sadece.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.899 Çözümler 160 Beğeniler 13.266 Yer United Kingdom 4 Şubat 2026 #2 Kablo sağlam mı?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 4 Şubat 2026 #3 @ahmetdgxv, farklı kablo ile denediniz mi?
KS KS A ahmetdgxv Becerikli Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 27 4 Şubat 2026 #4 michaelscofield dedi: @ahmetdgxv, farklı kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Kablo sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Direkt mouse'un kablolu bağlamasıyla kullanıyorum sağlam gibi kabloda görünür bir sıkıntı yok.
michaelscofield dedi: @ahmetdgxv, farklı kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Kablo sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Direkt mouse'un kablolu bağlamasıyla kullanıyorum sağlam gibi kabloda görünür bir sıkıntı yok.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 4 Şubat 2026 #5 ahmetdgxv dedi: Direkt mouse'un kablolu bağlamasıyla kullanıyorum sağlam gibi kabloda görünür bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile deneyin.
ahmetdgxv dedi: Direkt mouse'un kablolu bağlamasıyla kullanıyorum sağlam gibi kabloda görünür bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile deneyin.
KS KS A ahmetdgxv Becerikli Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 27 4 Şubat 2026 #6 michaelscofield dedi: Farklı kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam farklı kablo nasıl olacak ki farenin direkt dongle'a ve mouse'a bağlanan kablosu bu değil mi? Arkadaşlar çözemedim hala bu sorunu ne yapabilirim? Son düzenleme: 16 Şubat 2026
michaelscofield dedi: Farklı kablo ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam farklı kablo nasıl olacak ki farenin direkt dongle'a ve mouse'a bağlanan kablosu bu değil mi? Arkadaşlar çözemedim hala bu sorunu ne yapabilirim?