GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 4 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ranch Simulator eğitim kısmında araca benzin almaya çalıştığımda olmuyor. Pompayı takıyorum ama yakıt ikmaline başla yani E'ye basınca hiçbir şey olmuyor. Bidonda da aynı. Nasıl çözebilirim? Kaç kere yeniden başladım aynı.
Merhaba. Ranch Simulator eğitim kısmında araca benzin almaya çalıştığımda olmuyor. Pompayı takıyorum ama yakıt ikmaline başla yani E'ye basınca hiçbir şey olmuyor. Bidonda da aynı. Nasıl çözebilirim? Kaç kere yeniden başladım aynı.
n3r3plAx Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 35 Beğeniler 20 5 Nisan 2025 #2 Arabayı sürekli resetleyin mümkünse biraz sürün düzeliyordu ben öyle çözmüştüm aşırı buglı oyun. Artı 0 Eksi
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 5 Nisan 2025 #3 n3r3plAx dedi: Arabayı sürekli resetleyin mümkünse biraz sürün düzeliyordu ben öyle çözmüştüm aşırı buglı oyun. Genişletmek için tıkla... Eğitimi geçip girince düzeldi. Sanırım herkeste olan bir bug. Artı 0 Eksi
n3r3plAx dedi: Arabayı sürekli resetleyin mümkünse biraz sürün düzeliyordu ben öyle çözmüştüm aşırı buglı oyun. Genişletmek için tıkla... Eğitimi geçip girince düzeldi. Sanırım herkeste olan bir bug.