Başka oyunlarda da deneyin. FPS düşmesi var mı? Anlık kasmalar vs.
Hocam ranch SIM de en başta sadece oyunu ilk açtığım sırada drop yedim sonra da oyunun azıcık ayarını kıstım ve drop yemedim. Anlık olarak %8'lere falan iniyor 5 saniye sonra geri 40 lara çıkıyor yani sürekli %8'lerde değil CPU çok nadir oluyor oda sadece ranch SIM de.
Sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazar mısınız?
Intel Core i5 14400F 2.5GHz 20 MB önbellek 10 çekirdek 1700 10nm tray işlemci.
Gigabyte H610M h V2 5600MHz DDR5 soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX anakart.
Kingston 16 GB Beast EXPO 6000MHz CL36 DDR5 Single kit RAM.
Intel Arc B580 12 GB GDDR6 192bit limited Edition ekran kartı.
Vento VG3400s RGB tempered glass USB 3.0 mesh ATX mid Tower kasa + FSP 650W 80Plus PSU.
FSP NC3 siyah 12cm ARGB 4 bakır borulu hava soğutucu.
Kioxia Exceria G2 1TB NVMe M.2 SSD (2100 MB okuma / 1700 MB yazma DRAM)
Başka bir oyunda deneyin aynı düşüşler yaşanıyor mu ranch Simulator'de başlı başına optimizasyon sorunları bulunuyor.
Marvel Rivals da böyle bir şey yaşamadım minimum %20 ile %60 arasında geziyordu işlemci rivals da. Ranch de ise nadirren de olsa %7-8'lere düşüyor ama çok nadir oluyor oda. Örnek olarak söylüyorum 7-8 dk da bir. Düşüyor anında geri çıkıyor sonra.
Şu anlık sadece iki oyunda test ettim ranch SIM de cidden OPT'i özürlü bir oyun sürekkli buglar vs karşılaştım. Onun dışında Marvel Rivals 2K da gayet akıcı 85 FPS üstü serin sıcaklıklar ve normal yüzdeler performansı verdi. Gerçi ranch de sadece bu CPU kullanımı absürt geldi onu da neden çözemedim nadiren de olsa merak uyandırdı. Şimdi Hunt Showdown oynayacağım bakalım.
Başka bir oyunda deneyin aynı düşüşler yaşanıyor mu ranch Simulator'de başlı başına optimizasyon sorunları bulunuyor.
Hocam başka oyunlar da test ettim örneğin Marvel Rivals da 2-3 saat baktım. İşlemci minimum 30'a düşüyor oyun içinde tabii bu durum. Ardından Hunt Showdown'a girdilm onda da 40'ın altına inmiyor işlemci kullanımı. Böylece oyundan olduğunu anlamış olduk değil mi hocam?
@Gergingörünüşlüadam @Afterbyte