• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Ranch sos ne ile iyi gider?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirForumcuKişi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 345

BirForumcuKişi

Üstün
Dun ranch sos almistim az once faturaya baktim tckn yazmislar ama telefon numarasi yok. Ama canli destekle iletisime gecerseniz yazarlar diye dusunmekteyim.

Bir şey soracağım hocam ben de ranch sos aldım ama bir türlü sevemedim. Ranch neyle iyi gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Köfte. Beraber denediğimden beri ranch sos olmadan köfte yiyesim gelmiyor. Biftek tarzı etlerde de deneyebilirsiniz ama ben henüz deneyemedim.

Çiğ sebzeler. Örneğin havuç, kereviz, brokoli, vs. Güzel bir dip sos alternatifi oluyor.

Patates kızartması, soğan halkası, sebze kızartması, tavuk, et, köfte ve makarna ile tüketiyorum. TR'de üretilen soslar sos değil hocam. Çoğundan berbat bir kimyasal tadı geliyor. Kaliteli markalar çok pahalı. Ranch sos yapımı zor değil. Her evde bulunan malzemelerle 5 dakikada yapılıyor. Dışarıda satılanın binde birine mâl oluyordur. Kendiniz yaparsanız daha çok sevebilirsiniz.

Marketten alınan ranch soslar genelde ekşimiş mayonezden farksız oluyorlar ama tavuk ile güzel gider.

Patates kızartması.
Köfte.
Pizza.
Pide.
Tavuk.
Nugget.

Normalde mayonez aşığıyım fakat geçen McDonald's'ta ranch sos ile patates kızartması yedim mayonezi açmadım bile.
Aynen öyle hocam bende normalde mayonez yerim ama bu sos çok güzel gidiyor. Eve alsam ilk haftada biter herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…