Deniz744

Başarılı
İtemsatış'ta random hesap al-sat yapmak istiyorum. Mesela 10 liraya alıp 25 liraya satmak falan istiyorum. Kime yazdıysam "Bu bilgileri kimse ile paylaşmıyorum, kolay gelsin." yazdı. Devlet sırrı mı bu arkadaş? İtemsatış'ta random hesap satanlar kimden veya nereden alıyor?

İtemsatış'ta random hesap al-sat yapmak istiyorum. Mesela 10 liraya alıp 25 liraya satmak falan istiyorum. Kime yazdıysam "Bu bilgileri kimse ile paylaşmıyorum, kolay gelsin." yazdı. Devlet sırrı mı bu arkadaş? İtemsatış'ta random hesap satanlar kimden veya nereden alıyor?
O random hesapların çok büyük geneli çalıntı hesaplar oluyor.

Çalıntı satmayanlar ne yapıyor?
Telegram'da fresh log satan kanallar var aylık 70-100 dolar gibi üyelik ücretleri oluyor. Oradan düşen logları önce riot hesapları sonra da valorant checker ile kalitesine göre ayırıyorlar, skin ve rankına kadar ayrı ayrı gruplandırıyorlar. Çalıntı olmayan random hesap diye bir şey yok, çünkü bu kadar hesabı legal şekilde elde edemezsin.

Peki e-postası değişen random hesap alınır mı sizce?
Alınmaz. Zaten içi boş olacaktır. Kimse kimseye bedava mal vermez.

Yabancı forumlarda satılıyor genellikle. Eskiden Discord'da "Tedarik" adlı bir sunucu vardı lakin kapanmış.

Kime yazdıysam "Bu bilgileri kimse ile paylaşmıyorum, kolay gelsin." yazdı. Devlet sırrı mı bu arkadaş?
Kimse paranın kaynağını söylemek istemez. Normal paylaşmamaları.