Detaylar
Kim cevapladı?Soru basitte. Rap'in birçok alt dalı var. Mesela ben protest rap severim, yeni nesil çok ilgimi çekmez. Kafa dağıtmak için ara sıra dinlerim.
Elma ısıran
Üstün
Günümüz Türkçe Rap’ini sevmem. Lirikal rap severim.
Yeni nesil saçma sapan olan parçalar hariç severim.
Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim. O yüzden türe ait bir şeyler öğrenme, alt türlerine bakma gibi bir merakım yok. Genelde rap olarak Sagopa Kajmer, Saian, Gazapizm ve çok nadir Yener Çevik'in 1-2 şarkısını dinliyorum. Aslında sevdiğim şeyler doğu çalgıları içeren müzikler.
Şu listenin içerisinde de bu sanatçılar vardır. Listede tek Yener Çevik yok gibi duruyor, ondan da bir şarkıyı ekledim. Diğer sevdiğim şarkısı Spotify'da yok. Genelde rock dinliyorum gibi duruyor. Ama en çok dinlediğim listemde sözsüz müzikler daha fazla. Bazen de beat diyorlar galiba o ve içerisindeki 1-2 nakarat güzelse dinliyorum.
Arkadaşların söylediği yeni nesil şarkıları direkt olarak değil de Reels vb. denk geldim. Bazı videolara güzel yakışsa da, tempoları Pop şarkılara benzediğinden pek benlik değiller. Sözlerinin de saçmalığına çoğu kişi gibi katılıyorum.
Beni 2005-2008 arası net tarih hatırlamıyorum, (ama şu klibi hatırladığımdan 2005 sonrası olduğuna eminim) teyzemin oğlu sayesinde Hayko dinlemeye çok alıştım. Hayko dinleyenler doğal olarak Şebnem Ferah vb. (adları aklıma gelmedi) dinlediğinden listede bol bol o tarzda sanatçı var. Bunda da fark ettiyseniz kulak yoran şeyleri dinlemeyi çok sevmiyorum.
Şu listenin içerisinde de bu sanatçılar vardır. Listede tek Yener Çevik yok gibi duruyor, ondan da bir şarkıyı ekledim. Diğer sevdiğim şarkısı Spotify'da yok. Genelde rock dinliyorum gibi duruyor. Ama en çok dinlediğim listemde sözsüz müzikler daha fazla. Bazen de beat diyorlar galiba o ve içerisindeki 1-2 nakarat güzelse dinliyorum.
Arkadaşların söylediği yeni nesil şarkıları direkt olarak değil de Reels vb. denk geldim. Bazı videolara güzel yakışsa da, tempoları Pop şarkılara benzediğinden pek benlik değiller. Sözlerinin de saçmalığına çoğu kişi gibi katılıyorum.
Beni 2005-2008 arası net tarih hatırlamıyorum, (ama şu klibi hatırladığımdan 2005 sonrası olduğuna eminim) teyzemin oğlu sayesinde Hayko dinlemeye çok alıştım. Hayko dinleyenler doğal olarak Şebnem Ferah vb. (adları aklıma gelmedi) dinlediğinden listede bol bol o tarzda sanatçı var. Bunda da fark ettiyseniz kulak yoran şeyleri dinlemeyi çok sevmiyorum.
Şahsen ben sizin lvbelc5 dinleyin ben farazi kayra dinliyorum ov yee kafasından değilim gerekirse batuflex de dinlerim şam da dinlerim kayra da dinlerim fark etmiyor bana.
- Makaleler
- 6
Eminem, Sagopa, Ceza gibi eski rapçileri çok ama çok nadiren dinliyorum. Bunun dışında pek rap sevdiğim söylenemez.
Trap dınlerım, sanattan anlamam rage art genelde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı