Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sevmem ben 009 sound System dinlerim.
Çok severim diye mesaj atmıştım, şimdi bildirim gelince aklıma beni Türkçe Rap dinlemeye, sosyal olmaya, derslerimi düzeltmeye iten lise ilk sınıftaki arkadaşım rahmetli Ozan geldi aklıma. Ozan çok iyi bir çocuktu dersleri iyi, elektrogitar çalan, rap dinleyen, saatlik stüdyo kiralayıp kendi yazdığı iki cümleyi seslendiren neşeli çok iyi bir insandı, beni de Türkçe Rap ile Hidra açarak lise sırasında o tanıştırmıştı, 2010lu yıllarda dinlediğim Hidradan beri dinlerim, iyi ki de bana dinletmeye başlamış. Birlikte lol oynar bilardo salonlarına giderdik, her hafta aldığı uykusuz yada level dergilerini öğle aralarında tost yerken okul bahçesinde merakla okurduk, en yakın arkadaşım dostumdu bayramda gittiği köyünde şofbenden kaçan doğalgaz yüzünden maalesef aramızdan ayrıldı, her Hidra yada protest rap dinlediğimde aklıma gelir güzel kardeşim iyi ki tanışmışız iyi ki beni rap ile tanıştırmış, her Hidra dinleyişimde aklıma gelir yattığı yerde mutlu ve rahattır inşallah, Allah rahmet eylesin. Çok kral adamdı, hala neşeli hareketleri güzel gülüşü aklımda.
Facebook profil fotoğrafında hala yan yanayız, umarım tekrar yan yana geliriz güzel kardeşim benim.
Facebook profil fotoğrafında hala yan yanayız, umarım tekrar yan yana geliriz güzel kardeşim benim.
HDDKullanıyorum
Üstün
Türkçe rap çok derin bir konu dinlemek için iyi anlamak gerek.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Rap kadar kulağımı tırmalayan bir şey yok. Türk olsun ya da yabancı, fark etmez; rap'in hiçbir türünü sevmem.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-