Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Rap budur.
Lvbel’dan iyidir Mardinli SerseriCeza'ymış, Sagopa'ymış hepsi hikaye (!) Şimdiki gençler bilmez ama bir zamanlar en yaratıcı rap ve diss atma By Mardinli Serseri ve 63 Style arasında gerçekleşmişti (!)
Videoyu koyarsam muhtemelen banlanırım. YouTube'dan dinlersiniz. Sinirlendiğim zamanlarda açıp dinlerim, terapi gibi gelir.
Günümüz rapçilerini tanımıyorum ve tanımak istemiyorum. Eskiler her zaman iyidir. Mardinli Serseri bile...
Genelleme yapmak dogru olmaz ama genel olarak eski tayfa daha iyi.Günümüz rapçilerini tanımıyorum ve tanımak istemiyorum. Eskiler her zaman iyidir. Mardinli Serseri bile...![]()
Ceza'ymış, Sagopa'ymış hepsi hikaye (!) Şimdiki gençler bilmez ama bir zamanlar en yaratıcı rap ve diss atma By Mardinli Serseri ve 63 Style arasında gerçekleşmişti (!)
Videoyu koyarsam muhtemelen banlanırım. YouTube'dan dinlersiniz. Sinirlendiğim zamanlarda açıp dinlerim, terapi gibi gelir.
Hocam o anlamda sormamıştım ben o soruyu.Kankam sımdı belırlı bır BPM'de ve notada melodı yazıyorsun ve janrasına gore degısen drumları yazıyorsun.
Ağır 808 bassları, kickler ve snarelerla hi hat rolleri, sonunda rap oluyor ama bir sürü janrası var.