Rhythmic American poetry veya rhythm and poetry diye açılan Amerika'nın kenar mahallelerinde Afrika kökenli insanlar tarafınca yazılıp devam ettirilen ve günümüze ulaşılan hip-hop kültürünün içindeki bir müzik türüdür. Çıkış amacı bu insanların isyanı ve anlatmak istedikleri olduğu için lirikal yanı güçlüdür, kendini özgürce ifade etme müziğidir. Hip Hop kültürü de özgürlüktür zaten basit olarak. Adının açılımından anlaşıldığı gibi temel olarak müziğin ritmi ve temposunun üstünde vokalin olduğu ve günümüze gelene kadar zibilyon tane alt janraya ayrıldığı bir müzik türüdür. Dolayısıyla kime ne ifade ettiği, nasıl hissettirdiği kişiden kişiye türden türe göre aşırı değişir.
Benim için eğlencedir agalarla arabada veya sokakta akarken arkada çalan playboi carti anın zevkini 5 kat arttırıyor.

Ceza'ymış, Sagopa'ymış hepsi hikaye (!) Şimdiki gençler bilmez ama bir zamanlar en yaratıcı rap ve diss atma By Mardinli Serseri ve 63 Style arasında gerçekleşmişti (!)

Videoyu koyarsam muhtemelen banlanırım. YouTube'dan dinlersiniz. Sinirlendiğim zamanlarda açıp dinlerim, terapi gibi gelir.

Ceza'ymış, Sagopa'ymış hepsi hikaye (!) Şimdiki gençler bilmez ama bir zamanlar en yaratıcı rap ve diss atma By Mardinli Serseri ve 63 Style arasında gerçekleşmişti (!)

Videoyu koyarsam muhtemelen banlanırım. YouTube'dan dinlersiniz. Sinirlendiğim zamanlarda açıp dinlerim, terapi gibi gelir.
Lvbel’dan iyidir Mardinli Serseri :D

Zamanında dayım tanıştırdı beni bunlarla, sonra Norm'a tutuldum.

Kankam sımdı belırlı bır BPM'de ve notada melodı yazıyorsun ve janrasına gore degısen drumları yazıyorsun.
Ağır 808 bassları, kickler ve snarelerla hi hat rolleri, sonunda rap oluyor ama bir sürü janrası var.