Merhabalar, öncelikle bugün hastaneye gittim ve 3 gün rapor yazdırdı doktor. Ama ben yarın sınavım olduğu için okula gideceğim. 3 günlük raporu verirsem bir şey olur mu?
Benim bildiğim bunların sisteminde ileriye dönük rapor girme yok. Okula gelmediğin günleri raporlu diye işaretleyip özürlü devamsızlıklara taşıyor. Sen şimdi diyelim 3 günlük raporunu ilk günde verdin. Raporu sisteme girecek kişinin senin devamsızlıklarını üç gün boyunca hatırlaması lazım. Ya da kağıdını masasında tutacak hatırlamak için falan uğraştırıyor yani. Sınava alsa işler işlemez öyle bişi yok.Sınava alırlarsa raporu işlemezler, raporu işlerlerse sınava almazlar. Raporluysan okula gelmeyeceksin diye bağırıyorlar çoğunlukla. Duymadınız mı hiç?
Ben kendim yaşadım. Raporluyken okula gittim. Sınavıma girdim, o gün içerisinde raporumu verdim. İşlemediler. Bir ton uğraştım.
Hoca raporu ne zaman alıp sisteme işlerse o zaman otomatik 3 gün özürlü devamsızlığa işlenir. Okula gitseniz bile 3 gün devamsızlık gözükür.Benim bildiğim bunların sisteminde ileriye dönük rapor girme yok. Okula gelmediğin günleri raporlu diye işaretleyip özürlü devamsızlıklara taşıyor. Sen şimdi diyelim 3 günlük raporunu ilk günde verdin. Raporu sisteme girecek kişinin senin devamsızlıklarını üç gün boyunca hatırlaması lazım. Ya da kağıdını masasında tutacak hatırlamak için falan uğraştırıyor yani.
Bir şey olmuyor normalde nasıl gidiyorsan öyle gidiyorsun.Merhabalar, öncelikle bugün hastaneye gittim ve 3 gün rapor yazdırdı doktor. Ama ben yarın sınavım olduğu için okula gideceğim. 3 günlük raporu verirsem bir şey olur mu?