Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
RAR sıkıştırma panelinde hemen aşağıda yer alan kısımdan parola seçebilirsiniz. Sıkıştırma sonrasi RAR dosyası ayarlarından da yapılabilir sanırım. Eğer olmazsa arşiv dışarısına çıkarıp tekrar şifreleyerek sıkıştırın.RAR'la sıkıştirdiktan sonra nasıl şifre koyuyoruz?
DarthGorsoy
Bilgin
RAR sıkıştırma panelinde hemen aşağıda yer alan kısımdan parola seçebilirsiniz. Sıkıştırma sonrasi RAR dosyası ayarlarından da yapılabilir sanırım. Eğer olmazsa arşiv dışarısına çıkarıp tekrar şifreleyerek sıkıştırın.RAR'la sıkıştirdiktan sonra nasıl şifre koyuyoruz?
Son düzenleme:
35gvm78
Üstün
Bill Gates bile WinRAR'ı deneme olarak kullanıyordur. Deneme sürümü ile normal sürüm arasında bir fark yok pop-up lar hariç.
Ben deneme sürümü kullanmıyorum. Deneme sürümü süreli olur. Ücretsiz sürüm kullanıyorum en az 6 senedir. Şifreleme seçeneğini denedim dün ve kapalıydı.Bill Gates bile WinRAR'ı deneme olarak kullanıyordur. Deneme sürümü ile normal sürüm arasında bir fark yok pop-up lar hariç.
*Sonunda buldum
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-