meshur opium faresi 1
Çalışkan
Anladim, tesekkurler. O kasaya yapisik fanlardan olmasi zorunlu mu yoksa o mini bloklara ufleyen fanlar da yeterli oluyor mu? Attigim bir plastik kasada hem blok var hem de fan mevcut.Bu kullanımda blok soğutucu sorun çıkartır. Fanlı bir kasa almanızı tavsiye ederim. Bir de bildiğim kadarıyla Pi 4'te fanlar her zaman açık bir şekil sabit hızda dönüyor. Pi 5'te sıcaklığa göre hızı ayarlıyor.
Tesekkurler. Sizce o 2 fanli model mi yoksa su mu daha mantikli olur? Bunun uzerine kasa taksam vs. o zaman cok maliyetli oluyor aslindaEkstra bir şey takmadım, televizyonun arkasında 7/24 çalışıyor.
Raspberry Pi 4B (B Plus) İçin Alüminyum Soğutma Kiti Satın Al
Raspberry Pi 4B (B Plus) İçin Alüminyum Soğutma Kiti en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın!
@Superuser do hocam son bir sey soracagim. O kasayi kullanirken Wi-Fi cekiminde bi azalma fark ettiniz mi? Sizin attiginiz kasayla bu kasa arasinda kaldim. Fani kapali kullandiniz mi buyuk bi fark oldu mu?
Raspberry Pi 4 Alüminyum Muhafaza Kutusu (Soğutmalı) - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Raspberry Pi 4 Alüminyum Muhafaza Kutusu (Soğutmalı) - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Son düzenleme: