Superuser do 5

Çalışkan
Makaleler
3
Merhabalar,

Elimdeki Raspberry Pi cihazlarından artık bir Mini PC'ye geçmeye karar verdiğim için mevcut setlerimi satmayı planlıyorum. İkinci el piyasası için doğru bir rakam belirlemek istiyorum. Sizce bu setleri ayrı ayrı veya toplu olarak ne kadara ilana koymalıyım? Fikirlerinizi ve piyasa değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Elimdeki setler şu şekilde:

Set 1: Raspberry Pi 5 (8 GB RAM)

• Cihaz: Raspberry Pi 5 - 8 GB (En üst versiyon)
  • Güç Adaptörü: Orijinal Raspberry Pi 5 27W USB-C (Tam performans ve akım uyarısı almadan çalışması için şart olan adaptör)
  • Soğutucu: Armor Lite V5 (Kartı yük altında bile serin tutan, performans düşüşünü engelleyen fanlı soğutucu)
  • Depolama: 128 GB Kingston MicroSD Kart + Adaptör
Set 2: Raspberry Pi 4 Model B (8 GB RAM)

• Cihaz: Raspberry Pi 4 Model B - 8 GB
  • Güç Adaptörü: Orijinal Raspberry Pi Adaptörü
  • Kasa: Çift fanlı orijinal alüminyum kasa
  • Depolama: 64 GB Kingston MicroSD Kart + Adaptör
  • Ekstra: Micro-HDMI dönüştürücü

Elinizdeki ürünlerde sorun yoksa paket alımlarında piyasa fiyatının %20 altına fiyat verebilirsiniz. Elinizdeki kartları satarken iyi düşünün. Bellek krizi nedeniyle Raspberry kart stoklarında sıkıntı var. Yoklukta Pi Zero 2 W kartın fiyatını arşa çıkarmışlar. Resmi distribütöre sordum, yıl sonuna kadar stoklara gelmeyecek diye cevap verildi.

Elinizdeki ürünlerde sorun yoksa paket alımlarında piyasa fiyatının %20 altına fiyat verebilirsiniz. Elinizdeki kartları satarken iyi düşünün. Bellek krizi nedeniyle Raspberry kart stoklarında sıkıntı var. Yoklukta Pi Zero 2 W kartın fiyatını arşa çıkarmışlar. Resmi distribütöre sordum, yıl sonuna kadar stoklara gelmeyecek diye cevap verildi.
4B seti için 7500TL, 5 için 11500TL fiyat girdim ancak ölücülerle uğraşıyorum.
4B İçin aldığım en yüksek teklif 4500TL. Komple bir seti nasıl o fiyata verebilirim, insanlar cidden kafayı yemişler.