Orange Head
Uzman
- Makaleler
- 1
Az önce panelci dolandırıcılar tarafından tehdit edilmeye çalışıldım. Dikkat edin.
30 Dakika önce falan aşırı doğu şivesiyle konuşan bir kadın aradı.
Dolandırıcı: Eren sen misin?
Ben: Hayır.
Dolandırıcı: Eğer sensen söyle, seni mahkemeye vereceğim.
Ben: “başkasını dolandır” deyip yüzüne telefonu kapattım.
Kısa süre sonra tekrar aradı.
Dolandırıcı: Dolandırıcı olsam şahsi numaramdan mı ararım? Eren değilsen görüntülü arayalım, sen değilsen zaten sorun yok.
Dolandırıcı: Sen "2003 doğumlu Eren değil misin?
Defalarca kez ismimi sorunca artık iyice netleşti her şey. Çünkü zaten en batşan beni panelden bakarak aradı ama isim tutmayınca bu sefer sürekli gerçek ismimi öğrenmeye çalıştı.
EĞER PLANLARINI YUTSAYDIM BAŞIMA GELECEK BİZZAT ŞUYDU:
Görüntülü aramayı kabul etseydim, muhtemelen görüntümü kayda alıp +18 uygunsuz çocuk videolarından birine ekleyeceklerdi sanki o çocukları görüntülü arama da ben izliyormuşum gibi yaparak ve “ailene gönderirim” gibi tehditlere başlayacaklardı. Çünkü bunu yaptıklarına dair defalarca kez haberler gördüm internette.
30 Dakika önce falan aşırı doğu şivesiyle konuşan bir kadın aradı.
Dolandırıcı: Eren sen misin?
Ben: Hayır.
Dolandırıcı: Eğer sensen söyle, seni mahkemeye vereceğim.
Ben: “başkasını dolandır” deyip yüzüne telefonu kapattım.
Kısa süre sonra tekrar aradı.
Dolandırıcı: Dolandırıcı olsam şahsi numaramdan mı ararım? Eren değilsen görüntülü arayalım, sen değilsen zaten sorun yok.
Dolandırıcı: Sen "2003 doğumlu Eren değil misin?
Defalarca kez ismimi sorunca artık iyice netleşti her şey. Çünkü zaten en batşan beni panelden bakarak aradı ama isim tutmayınca bu sefer sürekli gerçek ismimi öğrenmeye çalıştı.
EĞER PLANLARINI YUTSAYDIM BAŞIMA GELECEK BİZZAT ŞUYDU:
Görüntülü aramayı kabul etseydim, muhtemelen görüntümü kayda alıp +18 uygunsuz çocuk videolarından birine ekleyeceklerdi sanki o çocukları görüntülü arama da ben izliyormuşum gibi yaparak ve “ailene gönderirim” gibi tehditlere başlayacaklardı. Çünkü bunu yaptıklarına dair defalarca kez haberler gördüm internette.