Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 10 Ocak 2026 #11 HunteX dedi: Bu gizli numaranın amacı ne o zaman? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Gizli numaradan arama gelmesini kapatabiliyorsunuz. #31# kodundan sonra numarayı tuşlayıp aradığınızda gizli numaradan ararsınız.
HunteX dedi: Bu gizli numaranın amacı ne o zaman? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Gizli numaradan arama gelmesini kapatabiliyorsunuz. #31# kodundan sonra numarayı tuşlayıp aradığınızda gizli numaradan ararsınız.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 10 Ocak 2026 #12 Emre.py dedi: Gizli numaradan arama gelmesini kapatabiliyorsunuz. #31# kodundan sonra numarayı tuşlayıp aradığınızda gizli numaradan ararsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır onu biliyorum da, bu telefon üreticileri mi hat şirketleri mi artık hangisi bu özelliği bulmuşsa ve hala telefonlarda varsa Demek ki trollük dışında kullanılıyor.
Emre.py dedi: Gizli numaradan arama gelmesini kapatabiliyorsunuz. #31# kodundan sonra numarayı tuşlayıp aradığınızda gizli numaradan ararsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır onu biliyorum da, bu telefon üreticileri mi hat şirketleri mi artık hangisi bu özelliği bulmuşsa ve hala telefonlarda varsa Demek ki trollük dışında kullanılıyor.