Detaylar
Kim cevapladı?Antivirüs yazılımı kullanarak tarama yapabilirsin. BitDefender önerebilirim bende onu kullanıyorum.
HitmanPro'da kullanabilirsin tarama için.
Bu arada bu virüslü bilgisayarda ISO yazdırmak herhangi bir bir sorun teşkil eder mi kullandığım programın içinde RAT var dendi fakat bilgisayarda herhangi bir bir farklılık vya bilgilerimin çalınmasıyla alakalı bir şey olmadı format atmaya da üşeniyorum.
Eclipsar
Çalışkan
ISO yazdırmanın sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Görev yöneticisinde de şüphelendiğiniz bir şey yoksa eğer tarama yapmak yeterli olabilir. Kesin çözüm tabi ki formattır karar sizin.Bu arada bu virüslü bilgisayarda ISO yazdırmak herhangi bir bir sorun teşkil eder mi kullandığım programın içinde RAT var dendi fakat bilgisayarda herhangi bir bir farklılık vya bilgilerimin çalınmasıyla alakalı bir şey olmadı format atmaya da üşeniyorum.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Modeminizi bir süre kapalı tutun, açınca IP adresi falan değişmiş olur muhtemelen, onun dışında format atmayacaksanız antivirüsler ile tam taramalar yapabilirsiniz. İnterneti kapattıktan sonra istediğinizi yapabilirsiniz aslında sadece RAT yediyseniz.
Her türlü virüsten sonra format her türlü öneriliyor, çünkü antivirüsler her zaman başarılı olamayabiliyor.
Her türlü virüsten sonra format her türlü öneriliyor, çünkü antivirüsler her zaman başarılı olamayabiliyor.
ahmetipek1000
Uzman
Usb ile çalışan bir Live Windows kullanarak dosyalarını yedekleyip ardından format atmanı şiddetle öneriyorum. Şuan internete girmen bile adamın bilgilerini alması için bir olanak.
GaminGT
Çalışkan
Bende RAT yedim ama Windows Defender anında sildi virüsü bence bi Windows Defender'ı deneyinRAT yemiş olabilirim veya herhangi bir bir virüs nasıl silebilirim veya bakabilirim?