ZeQ 2

Uzman
Bu cihazın filtrelerini değiştirmek istiyorum fakat hangi marka hangi sertifikalı filtre almam gerekiyor? Nsf onaylı olması gibi bir şey okumuştum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. 5 Filtre takılı cihazda.

75675.webp

Genelde bu tip arıtmaların hepsine aynı filtre takılıyor. Sadece üzerindeki etiketi değiştiriyorlar o kadar. Trendyol'da arıtma filtresi diye aratırsan bulursun. Filtrelerin hepsi aynı sadece membran farkı var. LG membran'lı set alırsan daha iyi süzer (Artık çoğu firma satmıyor). Milsu kullanıyorum ben.

Genelde bu tip arıtmaların hepsine aynı filtre takılıyor. Sadece üzerindeki etiketi değiştiriyorlar o kadar. Trendyol'da arıtma filtresi diye aratırsan bulursun. Filtrelerin hepsi aynı sadece membran farkı var. LG membran'lı set alırsan daha iyi süzer (Artık çoğu firma satmıyor). Milsu kullanıyorum ben.
Milsu filtre markası mı anlamadım.

Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz cihazı. Sadece membranı değiştirsen bile işini görebilir.
10 ay olacak. Mebran dediğin şey mavi rekte olan sanırım? Çaydanlıkta gireç yok ama suyu içerken böyle kötü tat gibi gelmeye başladı. 5 adet filtre var sadece maviyi mi değiştir dersiniz? Satıcı komple değişim her zaman iyidir diyor tabi doğal olarak.

10 ay olacak. Membran dediğin şey mavi rekabetçi de olan sanırım? Çaydanlıkta gireç yok ama suyu içerken böyle kötü tat gibi gelmeye başladı. 5 adet filtre var sadece maviyi mi değiştir dersiniz? Satıcı komple değişim her zaman iyidir diyor tabii doğal olarak.

Hocam aslında şöyle tavsiye edilen membran bir yıl diğerleri ise altı ay. Siz en iyisi komple değiştirin tüm filtreleri. Sunny veyahut LG filtreleri kullanmak en mantıklısı.

10 ay olacak. Mebran dediğin şey mavi rekte olan sanırım? Çaydanlıkta gireç yok ama suyu içerken böyle kötü tat gibi gelmeye başladı. 5 adet filtre var sadece maviyi mi değiştir dersiniz? Satıcı komple değişim her zaman iyidir diyor tabi doğal olarak.
Satıcı ile iletişime geçip filtrelerin markasını alın internette araştırıp satın alın. Takması aşırı basit.