Bütçe
3.000 TL
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, şu an Darmoshark M3 Pro Max kullanmaya çalışıyorum fakat teknik servis benden daha fazla kullandı diyebilirim. Sürekli 1K dongle arızalanıyor. Mümkünse iadesini isteyeceğim. Aklımda RAWM ER21 var. Daha önceden Corsair Sabre Pro kullanıyordum ve şekli elime tam oturuyordu, sanki benim için özel yapılmış gibiydi. Önerebileceğiniz sağ el ergonomik mouse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum ve memnunum açıkçası. Çok fazla farelerle içli dışlı değilim ama daha önceden kablolu SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve Logitech G PRO X Superlight 2 kullandım çok uzun süre olmasa da. Onlardan daha rahat olduğunu söyleyebilirim benim için. Yazılımından sadece oyuna girdiğimde 2K Hertz, masaüstünde ise 500 Hertz olacak şekilde ayarladım. Şarjı 2-2,5 hafta gidiyor, ne kadar oyun oynadığıma bağlı olarak.

Ben kullanıyorum ve memnunum açıkçası. Çok fazla farelerle içli dışlı değilim ama daha önceden kablolu SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve Logitech G PRO X Superlight 2 kullandım, çok uzun süre olmasa da. Onlardan daha rahat olduğunu söyleyebilirim. Yazılımından sadece oyuna girdiğimde 2K Hertz, masaüstünde ise 500 Hertz olacak şekilde ayarladım. Şarjı 2-2, 5 hafta gidiyor, ne kadar oyun oynadığıma bağlı olarak.

Sabit 1K Hz'de kullanmayı düşünüyorum.

Ergonomi olsun diyorsan alabilirsin, kullananlar genelde memnundu. Ben de ES21 Pro kullanıyorum.

Tek sevmediğim yanı ES21 Pro'daki encoder oldu. Kaliteli bir encoder ama basmam için gereken baskı bana fazla geldi. Sonuçta mekanik ama gene de fazla bana göre.

Merhaba, şu an Darmoshark M3 Pro Max kullanmaya çalışıyorum fakat teknik servis benden daha fazla kullandı diyebilirim. Sürekli 1K dongle arızalanıyor. Mümkünse iadesini isteyeceğim. Aklımda RAWM ER21 var. Daha önceden Corsair Sabre Pro kullanıyordum ve şekli elime tam oturuyordu, sanki benim için özel yapılmış gibiydi. Önerebileceğiniz sağ el ergonomik mouse var mı?

Alınır, shape olarak hoş bir mouse. Optik Switch kullanıyor.