@Efe684, Lenovo M500'ü kullanirken zorluk yaşıyor musunuz veya şekil açısından şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir yönü var mı? Ona göre bakalım bu duruma.

Hocam hiç düz mouse kullandığımı hatırlamıyorum.
Ama tek sıkıntısı büyük biraz daha ondan dolayı kontrol hissiyatı bir tık daha az buna takılmaya da gerek olacağını sanmıyorum.
Ama dert edilecek bir problem değil.
Click problemi olmasa ES21Pro alırdımda.
ER21Pro'da şu an aklımda.

Yok hocam forumlarda bakabilirsiniz veya YouTube'da vs.
yüzdelik olarak örnek vereceksek %75 palm tutuyorum bazen FPS oyunlarında relaxed claw kullanıyorum.
Türk inceleme yapan birisi vardı swar gibi bir YouTube nicki hatırlıyorum yanlış olmasın.
O da videodayken fark etmişti.
1mlm falan diyorlar hocamda ben bunu Wraith'den alacağım için riske atasım yok iade konusunda sıkıntı yaşayabilirim.
Hisseder miyim onu da bilmiyorumda.
Birisi getirip göstermesi lazım :D

Hocam malzeme iskelet vs açısından daha iyi diyorlar qc olarak yani.
Onun harici teknik aynı.

Hocam 300-400TL günümüzde az gelebilir fakat bir mouse için daha da fazla para veresim yok.
Normalde ATK A9 Ultra bakıyordum fiyatı arttı 3000KÜSUrken 3400 oldu direk sildim.

Hocam ben %75 palm tutuyorum fareyi.
Bende de Lenovo M500RGB var şu an o da ergo yapıya sahip bilmiyorum şu an hiç batmadı.
Ya normalde ES21Pro alırdımda işte bu sorun olduğundan dolayı alasım yok.
Click boşluğundan dolayı.

Hocam vallahi çok ta iyiye gerek yok iyi olsun yeter benim için.
Biraz daha üst rakamlara çıkmaya gerek yok.

Son olarak dostlar bu Click problemi olsa bile ES21Pro almaya değer mi?
Veya ER21Pro alıp geçmek daha mı mantıklı sizce.
Yalnız, söylediğim model RAWM ER21 PRO'dan daha ucuz.

Rawm ER21 Pro var, size ulaşabileceğim bir discord insta vs. paylaşırsanız hocam 2000 TL'ye ilgili mouse'u size satabilirim (forum kuralları gereğince bu cümlem yasaksa kusura bakmayın).
İlgili mouse'u aktif olarak kullanıyorum ama elim kürek gibi olduğu için ve günde min 10 saat kullandığım için ağrım oluyor.
19 Kasım 2025 tarihinde aldım Rawm ER21 Pro'yu, kutusu faturası dahil dilerseniz yardımcı olabilirim.

Benim kürek elimde bu kadar saat kullanıma rağmen acı oluyorsa sizde hiçbir acı vs. olmaz diye düşünüyorum.

Rawm ER21 Pro var, size ulaşabileceğim bir discord insta vs. paylaşırsanız hocam 2000 TL'ye ilgili mouse'u size satabilirim (forum kuralları gereğince bu cümlem yasaksa kusura bakmayın).
İlgili mouse'u aktif olarak kullanıyorum ama elim kürek gibi olduğu için ve günde min 10 saat kullandığım için ağrım oluyor.
19 Kasım 2025 tarihinde aldım Rawm ER21 Pro'yu, kutusu faturası dahil dilerseniz yardımcı olabilirim.

Benim kürek elimde bu kadar saat kullanıma rağmen acı oluyorsa sizde hiçbir acı vs. olmaz diye düşünüyorum.
Eliniz en ve boy olarak kaç CM. Ben de ATK Blazing Sky U2 Pro almayı düşünüyorum. Büyüklük konusunda RAWM ER21 Pro'ya çok benziyor. Aklıma takıldı elime uygun gelip gelemeyeceği.

Rawm ER21 Pro var, size ulaşabileceğim bir Discord Instagram vs. paylaşırsanız hocam 2.000 TL'ye ilgili fareyi size satabilirim (forum kuralları gereğince bu cümlem yasaksa kusura bakmayın).
İlgili fareyi aktif olarak kullanıyorum ama elim kürek gibi olduğu için ve gündemin 10 saat kullandığım için ağrım oluyor.
19 Kasım 2025 tarihinde aldım rawm ER21 Pro'yu, kutusu faturası dahil dilerseniz yardımcı olabilirim.

Hocam kargoya vermişler vallahi :D
Hocam tam tersi kürek gibi eliniz varsa uyması lazım diye biliyorum ben :D