Bütçe
3.000 TL

wallywestr

Uzman

Bu model yeni çıkmış ve ergo bir mouse. Yıllardır DAV serisini kullandığım için ergoya alışığım ve risk almadan ergo bir mouse alıp geçmek mantıklı geliyor. Bu model nasıldır, alınır mı? Wraith güvenilir midir? Bazı arkadaşlar sorun yaşandığı takdirde çok problem yaşandığını söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MCU'su ve sensörü iyiymiş. Çok ağır bir mouse da değil gibi. Şarjın kaç saat gittiğine ve kaç Hz olduğuna, driverına bak. Ona göre alabilirsin, kötü olduğunu düşünmüyorum.

Not: Ayrıca Wraith'de Wraith'in kendi markası hariç hiçbir markanın iadesi yok. Problem yaşanırsa elinde kalır, problem yaşanacağını da düşünmüyorum gerçi. Wraith güvenilir bir marka, için rahat olsun.

MCU'su ve sensörü iyiymiş. Çok ağır bir mouse da değil gibi. Şarjın kaç saat gittiğine ve kaç Hz olduğuna, driverına bak. Ona göre alabilirsin, kötü olduğunu düşünmüyorum.

Not: Ayrıca Wraith'de Wraith'in kendi markası hariç hiçbir markanın iadesi yok. Problem yaşanırsa elinde kalır, problem yaşanacağını da düşünmüyorum gerçi. Wraith güvenilir bir marka, için rahat olsun.
Hocam onlara gelen ürün bozuktur ya da 2. ayda bozulur, sebebi onlar değildir tabii bu durumun ama böyle bir durumda mouse çöp mü olur yani?

Wraith ürün grubunda kutu içeriği ve üründe hasar veya yıpranma yoksa ambalajı açılmış ürünler iade edilebilir.
Hocam onlara gelen ürün bozuktur ya da 2. ayda bozulur sebebi onlar değildir tabii bu durumun ama böyle bir durumda mouse çöp mü olur yani.
İade seçeneği yok diye biliyorum. Çünkü Wraith bu fareleri vs. Çin'den ithal ediyor. Forumda yazılanlara azıcık baktım da parça değişimi ve tamir galiba yapıyorlar.

Eğer uzun süreli kullanacaksan ve içini rahatlatmak istiyorsan inceleme videolarını izle. Ben sorun çıkacağını pek sanmıyorum, alabilirsin.

Edit: Bu konuda Wraith’in iade ve tamir gibi sıkıntılar ele alınmış.

İade seçeneği yok diye biliyorum. Çünkü Wraith bu fareleri vs. Çin'den ithal ediyor. Forumda yazılanlara azıcık baktım da parça değişimi ve tamir galiba yapıyorlar.

Eğer uzun süreli kullanacaksan ve içini rahatlatmak istiyorsan inceleme videolarını izle. Ben sorun çıkacağını pek sanmıyorum, alabilirsin.

Edit: Bu konuda Wraith’in iade ve tamir gibi sıkıntılar ele alınmış.

Peki RAWM markasını duydunuz mu hiç? İyi midir, bir fikriniz var mı?

Peki rawm markasını duydunuz mu hiç iyi midir bir fikriniz var mı?

Hayır, duymadım. Hocam, Wraith kalitesiz ürün satmaz. O konuda da iade gibi sıkıntılar anlatılmış. Eğer sevmezseniz en fazla arkadaşlarınızdan birine satarsınız. Eğer tutuş şekli olarak diğer şekillerden rahatsız olmuyorsanız daha farklı mouselara yönelebilirsiniz. 3 bin lira fiyat bandında F/P olan güzel fareler bulunmakta. Ayrıca dediğim gibi, almayı düşünüyorsanız incelemelerine bakın. İçiniz rahat olsun.