Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Alınır. Bütçenin en iyisi.
- Makaleler
- 1
Yalnız Claw tutuyorsanız ES21 Pro alabilirsiniz. ER21 Pro daha çok palm için.
Hocam ilk defa sizden duydum.ES21 Pro modelinde Click boşluğu hissiyatından ve probleminden dolayı Rawm ER21Pro alsam daha iyi olur gibi geldi.
Ergo olmasi zorunlu değilse az daha koyup Leviathan V4 almaniz bence çok daha iyi olur.
Eh, pek de sayılmaz. Ergo farede claw tutmak da çok rahat. Kendimden örnek verebilirim. Fingertip dışında tüm tutuşlara uygun ergo fareler.Yalnız Claw tutuyorsanız ES21 Pro alabilirsiniz. ER21 Pro daha çok palm için.
- Makaleler
- 1
Eh, pek de sayılmaz. Ergo farede claw tutmak da çok rahat. Kendimden örnek verebilirim. Fingertip dışında tüm tutuşlara uygun ergo fareler.
Hocam ER21 Pro kullanıyorum clawda çok rahatsız ediyor benim elimi. Belki elim büyük diyedir veya palm tutuyorum diyedir bilmiyorum. Eskiden Razer'ın bir ergo faresini kullanmıştım gene aynısını yaşamıştım.
Efe684
Çalışkan
Yalnız claw tutuyorsanız ES21 Pro alabilirsiniz. ER21 Pro daha çok palm için.
Hocam ilk defa sizden duydum.
Yok hocam forumlarda bakabilirsiniz veya YouTube'da vs.
yüzdelik olarak örnek vereceksek %75 palm tutuyorum bazen FPS oyunlarında relaxed claw kullanıyorum.
Türk inceleme yapan birisi vardı swar gibi bir YouTube nicki hatırlıyorum yanlış olmasın.
O da videodayken fark etmişti.
1mlm falan diyorlar hocamda ben bunu Wraith'den alacağım için riske atasım yok iade konusunda sıkıntı yaşayabilirim.
Hisseder miyim onu da bilmiyorumda.
Birisi getirip göstermesi lazım
ATK A9 serisinde en kötüsü Ultra. ER21 Pro her türlü daha iyi.
Hocam malzeme iskelet vs açısından daha iyi diyorlar qc olarak yani.
Onun harici teknik aynı.
Tutuş şekliniz claw ise ATK blazing sky U2 Pro'ya bir bakın derim. Claw tutuş konusunda övüyorlardı.
Hocam 300-400TL günümüzde az gelebilir fakat bir mouse için daha da fazla para veresim yok.
Normalde ATK A9 Ultra bakıyordum fiyatı arttı 3000KÜSUrken 3400 oldu direk sildim.
Hocam ER21 Pro kullanıyorum clawda çok rahatsız ediyor benim elimi. Belki elim büyük diyedir veya palm tutuyorum diyedir bilmiyorum. Eskiden Razer'ın bir ergo faresini kullanmıştım gene aynısını yaşamıştım.
Hocam ben %75 palm tutuyorum fareyi.
Bende de Lenovo M500RGB var şu an o da ergo yapıya sahip bilmiyorum şu an hiç batmadı.
Ya normalde ES21Pro alırdımda işte bu sorun olduğundan dolayı alasım yok.
Click boşluğundan dolayı.
Ergo olmasi zorunlu değilse az daha koyup leviathan V4 almaniz bence çok daha iyi olur.
Eh, pek de sayılmaz. Ergo farede claw tutmak da çok rahat. Kendimden örnek verebilirim. Fingertip dışında tüm tutuşlara uygun ergo fareler.
Hocam vallahi çok ta iyiye gerek yok iyi olsun yeter benim için.
Biraz daha üst rakamlara çıkmaya gerek yok.
Son olarak dostlar bu Click problemi olsa bile ES21Pro almaya değer mi?
Veya ER21Pro alıp geçmek daha mı mantıklı sizce.