Aeronight
Üstün
Sağ olun. Size de geçmiş olsun. Benim farem geldi garantiden. Sıfırıyla değiştirdiler. Bir daha bozulursa iade isteyip bilindik markalardan devam ederim ben de.İlgili mouse'u bende kullanıyordum, hiç memnun değilim.
2 farklı PC'de denedim, aynı sorun var. Garip bir şekilde takılmalar oluyor valorant oynarken mesela, böyle mouse gidiyor geliyor. Hiç garantiye göndermekle de uğraşmadım, kırdım çöpe attım. Lanet gelsin yani, bir daha da asla bilindik markalar dışında tercih etmem. Kardeşimde superlight 2 pro var, eski mouseum uzun kullanımda elimi ağrıtıyor diye ergonomik mouse olan bu ER21 Pro'yu aldım ama bin pişmanım. Razer, Logitech gibi bilindik markalarla çalışmanızı tavsiye ederim. Size de geçmiş olsun.
Eveeet, konuyu güncellemek istedim. Nazar mı değdi bilmiyorum ama fare yine takılmaya başladı. Wraith'e mail attım kesin bir iade istediğime dair. Kanıt videosu olarak bu kez telefonumdan bir video çektim. Çok net şekilde farenin takıldığı görülüyor. Sorunun anlaşılması için milimetrik hareket ettirmeye çalıştım o yüzden Fred Çakmaktaş gibi kullandım fareyi. Sonlarda insan gibi kullandığımda da pek bir fark olmadığını görürsünüz zaten.
Son düzenleme: