Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci

@i5 7500F, size çözüm yolları önerilmiş. Bunları deneyin, çözülmezse haber edin denmiş. Bence çamura falan yatmamışlar, sorunun kaynağını netleştirmeye çalışmışlar. Ve evet sinyal çakışması veya eski firmware kullanımı gibi durumlarda da bu tür sorular olabiliyor. Her zaman problem üründe olmayabiliyor. Gayet normal cevaplar verilmiş. İade edilen bir ürün doğal olarak yeniden sıfır olarak satışa sunulamayacağı için problemin üründen kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin olmak istiyorlar.

Son düzenleme:

Scroll ile sensörün alaka seviyesini arıyorum.

Sundukları bütün çözüm yolları scroll ile alakasız, bahsettikleri tamamen sensör takılma sorunuyla alakalı. Kalıp mesaj yerine en azından biri tarafından doğru parça için olan çözüm yolları daha mantıklı olurdu.

Güncelleme; Ürünü değerlendirin diye otomatik mail gelmişti, yorum yazdım ama yorumumu yayınlamadılar.

Son düzenleme:

Zaten bu konuda çok yorum da var sadece iyi yorumları yayınlayıp kötü yorumları yayınlamıyorlar diye.

Pille alakalı bir sorun yaşadınız mı hocam bazı insanlar şarjının çok hızlı azalıp çok hızlı yükseldiği söylemişler.
Evet, cumartesi veya pazar şarja taktım %100 de dolu çıkardım dün şarjım %20 idi bugün yine şarj ettim. Batarya performansı rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…