rhungon501

Çalışkan
“Fareyi aldığımdan beri hiç şarj etmedim, çünkü şarjını ancak %20'li seviyelere düşürebildim. Dün web yazılımı üzerinden şarj durumunu kontrol ederken şarj seviyesi %19'un altına düştü ve mouse üzerinde kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı (şarj edilmesi gerektiğini belirten ışık). Ancak birkaç dakika sonra tam şarja takacakken bu kırmızı ışık birden kayboldu ve yazılımda %19 görünen şarj seviyesi %20'ye yükseldi. Birkaç kez bu şekil %19'un altına düşüp sonrasında %20'ye çıktığını fark ettim.

Dün bu şekilde şarja takmadan bilgisayarı kapattım. Bugün web yazılımını kontrol ettiğimde ise farenin şarj seviyesi %23 olarak görünüyor. Bu durum nasıl mümkün olabilir? Web yazılımı mı hatalı, yoksa şarj yüzdesini doğru göstermiyor olabilir mi?

@michaelscofield @Toby Fox hocalarım özellikle sizin yorumunuzu ve önerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O üründe öyle bir problem var yazılım ile alakalı. Ben kullandığım dönem şarj etmediği halde uygulamada şarj seviyesinin arttığını bile görmüştüm.

Kötü olması ile alakası nedir?

Alınmaması için geçerli sebepler: Satıcının Wraith olması, batarya süresinin gerçeği yansıtmaması bu da yazılımıyla alakalı. Dongle eşleştirmesi yapmanın zorluğu ve arada bir ayarların sıfırlanması özellikle şarj bittikten sonra. Tabii günde 2 saat oyun oynayıp geçenler anlamaz bunu herkesin ürünü de aynı sorunu yaşayacak diye bir şey yok ama yaşayan çok gördüm. Wraith'e nasıl servise gönderebilirim dediğinizde de bir 4-5 kez doldur boşalt cevabını alırsınız benim aldığım gibi.

Alınmaması için geçerli sebepler: Satıcının Wraith olması, batarya süresinin gerçeği yansıtmaması bu da yazılımıyla alakalı. Dongle eşleştirmesi yapmanın zorluğu ve arada bir ayarların sıfırlanması özellikle şarj bittikten sonra. Tabii günde 2 saat oyun oynayıp geçenler anlamaz bunu herkesin ürünü de aynı sorunu yaşayacak diye bir şey yok ama yaşayan çok gördüm. Wraith'e nasıl servise gönderebilirim dediğinizde de bir 4-5 kez doldur boşalt cevabını alırsınız benim aldığım gibi.
Ben ürün iyi demiyorum şarj göstergesi ile kötü olmasının alakası nedir diyorum.