rhungon501
Çalışkan
“Fareyi aldığımdan beri hiç şarj etmedim, çünkü şarjını ancak %20'li seviyelere düşürebildim. Dün web yazılımı üzerinden şarj durumunu kontrol ederken şarj seviyesi %19'un altına düştü ve mouse üzerinde kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı (şarj edilmesi gerektiğini belirten ışık). Ancak birkaç dakika sonra tam şarja takacakken bu kırmızı ışık birden kayboldu ve yazılımda %19 görünen şarj seviyesi %20'ye yükseldi. Birkaç kez bu şekil %19'un altına düşüp sonrasında %20'ye çıktığını fark ettim.
Dün bu şekilde şarja takmadan bilgisayarı kapattım. Bugün web yazılımını kontrol ettiğimde ise farenin şarj seviyesi %23 olarak görünüyor. Bu durum nasıl mümkün olabilir? Web yazılımı mı hatalı, yoksa şarj yüzdesini doğru göstermiyor olabilir mi?
@michaelscofield @Toby Fox hocalarım özellikle sizin yorumunuzu ve önerinizi merak ediyorum.
Dün bu şekilde şarja takmadan bilgisayarı kapattım. Bugün web yazılımını kontrol ettiğimde ise farenin şarj seviyesi %23 olarak görünüyor. Bu durum nasıl mümkün olabilir? Web yazılımı mı hatalı, yoksa şarj yüzdesini doğru göstermiyor olabilir mi?
@michaelscofield @Toby Fox hocalarım özellikle sizin yorumunuzu ve önerinizi merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: