Detaylar
Kim cevapladı?Ayarlarınız gayet iyi. Motion Sync'yi çoğu kişi kapalı tutulmasını öneriyor, ve ben de hep kapalı tutarım farelerimde. Ayrıca ortaya bir gecikme eklemesi de cabası. Kapatın bence.
i5 7500F
Becerikli
Tamamdır onu kapattım.Ayarlarınız gayet iyi. Motion Sync'yi çoğu kişi kapalı tutulmasını öneriyor, ve ben de hep kapalı tutarım farelerimde. Ayrıca ortaya bir gecikme eklemesi de cabası. Kapatın bence.
rhungon501
Çalışkan
Memnun musunuz acaba? Aynı mouse'u almayı düşünüyorum. (Beyaz renk stoğu bitmiş
)
i5 7500F
Becerikli
Memnun musunuz acaba? Aynı mouse'u almayı düşünüyorum. (Beyaz renk stoğu bitmiş)
Merhaba,
1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden leviathan V4 aldım.
Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll’u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.
Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır...
1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden leviathan V4 aldım.
Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll’u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.
Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır...