X1 V2 daha iyi olurdu daha ucuza hem de bu mouse ciddi sorunlu Reddit'te de şikayetler giderek artıyor.
Benim fiyat anlamında sorunun yoktu, şu an aynı fiyata satılıyorlae zaten. X1 V2’nin shape’ini beğenip beğenmeyeceğimden emin değildim, benzer shape hiç denemedim.
Ben bu mouse’u ilk aldığımda Reddit’e RAWM Leviathan V4 yazınca sadece 3 konu çıkıyordu. Dediğiniz gibi sorun yaşayan insan sayısı iyice artmış Reddit’te. Bu saatten sonra benim için yapacak bir şey kalmadı, firma zaten iade kabul etmiyor. İleride başka sorunlar çıkarsa onlarla uğraşacağım artık.

X1 V2 Ultimate alin demistik size. Optik encoder uğruna yine uğraşacaksınız. Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olurlar tekrar.
Keşke alsaymışım ama shape meselesi kafamı karıştırdı. Optic encoder çok önemli bir şeymiş gibi anlatmışlardı bana böyle olacağını bilsem hiç almazdım.

Son düzenleme:
@Lucii, RAWM ile görüşüp 2 üründe de sorun yaşadığınızı ve firmanın yardimci olmadığını belirtirseniz belki onlar iade yapabilir.
Daha Wraith ile konuşmadım ama ilk sorun için bile “üründe sorun yok, müşteri memnuniyeti için değiştiriyoruz” demişlerdi, bu seferki sorun için ne derler bilemiyorum. Dediğiniz mantıklı belki onlar yardımcı olabilir. RAWM ile nasıl iletişime geçsem daha iyi olur?

@Toby Fox, RAWM ile hem WhatsApp hem de mail ile iletişime geçtim. WhatsApp'taki arkadaş biraz garipti ama son olarak iki kanalda topu Wraith'e attılar. Wraith'ten yeniden iade/değişim istememi söylediler. Şu anda en büyük sorunum somut bir delilimin olmaması. Bir türlü video çekemedim, çok anlık bir şey ve 2-3 saniyede düzeliyor. Bende bu tuşu oyunlarda çok aktif kullanıyorum, beni deli ediyor denk geldiğinde.

Güncelleme (26.03.2026)

Wraith, ürünü tekrar sevise göndermemi istedi. Kargoya verdim.

Kendim bir video çekemedim, ben yaşadığım çok anlık sürüyor ama yaşadığım sorun tam olarak bu;

Videonun başında orta tuş çalışmazken sonlara doğru çalışmaya başlıyor. Bende de aynı şekilde oluyor ama bende çalışmama süresi çok daha kısa şu anlık.

Son düzenleme:
Ürünü göndereli 13 gün oldu, hala bir gelişme yok. Bu fareyi 14 şubatta sipariş etmiştim, o günden bu güne toplamda 10 gün kullanmak nasip olmadı.

Bugün cevap geldi; İade reddedildi.

Son düzenleme:
Boş yapmışlar bence. Soruna rastlanmadı ama iade kabul edildi aynen. Müşteri memnuniyeti sanmanız için öyle yazmışlar. Sevindim ama mağdur olmadın en azından. Değişim mi yapacaksın iade mi?
@deiinzz, ürünün iadesine karar verilmiştir denmiş zaten.

1 ay önce servis raporunda yazılan arıza bilgisi;

Ekran görüntüsü 2026-04-14 145138.webp

Bugün bana verilen cevaptaki arıza bilgisi;

Ekran görüntüsü 2026-04-14 152229.webp

Gerçekten çok ilginç bir durum.

Güncelleme (15.04.2026)
Firma beni aradı ve ürünü onlara geri göndermemi, para iadesinin yapılacağını söylediler.

Son düzenleme: