X1 V2 Ultimate alin demistik size. Optik encoder uğruna yine uğraşacaksınız. Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olurlar tekrar.
Son düzenleme:
X1 V2 Ultimate alin demistik size. Optik encoder uğruna yine uğraşacaksınız. Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olurlar tekrar.
Benim fiyat anlamında sorunun yoktu, şu an aynı fiyata satılıyorlae zaten. X1 V2’nin shape’ini beğenip beğenmeyeceğimden emin değildim, benzer shape hiç denemedim.X1 V2 daha iyi olurdu daha ucuza hem de bu mouse ciddi sorunlu Reddit'te de şikayetler giderek artıyor.
Keşke alsaymışım ama shape meselesi kafamı karıştırdı. Optic encoder çok önemli bir şeymiş gibi anlatmışlardı bana böyle olacağını bilsem hiç almazdım.X1 V2 Ultimate alin demistik size. Optik encoder uğruna yine uğraşacaksınız. Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olurlar tekrar.
Daha Wraith ile konuşmadım ama ilk sorun için bile “üründe sorun yok, müşteri memnuniyeti için değiştiriyoruz” demişlerdi, bu seferki sorun için ne derler bilemiyorum. Dediğiniz mantıklı belki onlar yardımcı olabilir. RAWM ile nasıl iletişime geçsem daha iyi olur?@Lucii, RAWM ile görüşüp 2 üründe de sorun yaşadığınızı ve firmanın yardimci olmadığını belirtirseniz belki onlar iade yapabilir.
Boş yapmışlar bence. Soruna rastlanmadı ama iade kabul edildi aynen. Müşteri memnuniyeti sanmanız için öyle yazmışlar. Sevindim ama mağdur olmadın en azından. Değişim mi yapacaksın iade mi?
@deiinzz, ürünün iadesine karar verilmiştir denmiş zaten.
1 ay önce servis raporunda yazılan arıza bilgisi;
Eki Görüntüle 240735
Bugün bana verilen cevaptaki arıza bilgisi;
Eki Görüntüle 240734
Gerçekten çok ilginç bir durum.
güncelleme (15.04.2026)
Firma beni aradı ve ürünü onlara geri göndermemi, para iadesinin yapılacağını söylediler.
Yok yok ben dersimi aldım.Şükür bir daha yanaşmayın şu rawm denen illete hocam.