Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Donanım olarak değil de kronik sorunları yüzünden Rawn bir ara sıkıntıydı. Yeni versiyonlarda düzelttıkleri falan söyleniyor.
@michaelscofield
@michaelscofield
ATK A9 Air alırdım.
demjr
Becerikli
Leviathan V4 donanım ve malzeme bakımından daha iyi diyorlardı ATK A9 Air'dan.
Air: 54L15 MCU, 3950 Ultra SensörLeviathan V4 donanım ve malzeme bakımından daha iyi diyorlardı ATK A9 Air'dan.
Leviathan V4: 54L15 MCU, 3950 Sensör
Air sensör olarak daha iyi tek farkıda o zaten. RAWM'da sorunlar vardı, düzeltildi diyorlar fakat Wraith'in elindekiler sorunlu partiler diye biliyorum. Bence Air tercih edin.
Òyle büyük fark hissetmezsiniz rawm leviathan v4 isçiliğini çok beğendiğim bir model bu işçilik mousenin içini kapsıyor onun dışında sorun yaşayanlar var ama arkadaşlarımda sorun çıkmadi denildiği gibi düzeltildi diyor optik encoder güzel avantaj basma hissiyatı olarak onun dışında pil ömrü ve hafiflik isterseniz air modeli alırdım.Leviathan V4 donanım ve malzeme bakımından daha iyi diyorlardı ATK A9 Air'dan.
Air: 54L15 mcu, 3950 Ultra sensör.
Leviathan v4: 54L15 mcu, 3950 sensör.
Air sensör olarak daha iyi tek farkıda o zaten. Rawm'da sorunlar vardı, düzeltildi diyorlar fakat Wraith'in elindekiler sorunlu partiler diye biliyorum. Bence Air tercih edin.
Sensör aynı sensör.
ATK daha garanti olur dediğiniz gibi partileri sorunluysa.
Air: 54L15 mcu, 3950 Ultra sensör.
Leviathan v4: 54L15 mcu, 3950 sensör.
Air sensör olarak daha iyi tek farkıda o zaten. Rawm'da sorunlar vardı, düzeltildi diyorlar fakat Wraith'in elindekiler sorunlu partiler diye biliyorum. Bence Air tercih edin.
demjr
Becerikli
Hocam, arkadaşlarınız Wraith'den aldı değil mi?Òyle büyük fark hissetmezsiniz rawm leviathan v4 isçiliğini çok beğendiğim bir model bu işçilik mousenin içini kapsıyor onun dışında sorun yaşayanlar var ama arkadaşlarımda sorun çıkmadi denildiği gibi düzeltildi diyor optik encoder güzel avantaj basma hissiyatı olarak onun dışında pil ömrü ve hafiflik isterseniz air modeli alırdım.
Sensör aynı sensör.
ATK daha garanti olur dediğiniz gibi partileri sorunluysa.
Bir sorunla vesaire karşılaştılar mı hiç? @TANTUNICIK
Başka satan yer yok bildiğim kadarıyla Türkiye'den hem 1 tane değil birkaç tanesine aldırdım hepsinde sorunsuzdu ama parti sorunluysa bilemiyorum.
demjr
Becerikli
Parti derken anlamadım hocam.Başka satan yer yok bildiğim kadarıyla Türkiye'den hem 1 tane değil birkaç tanesine aldırdım hepsinde sorunsuzdu ama parti sorunluysa bilemiyorum.
Sizce iade edip Air alayim mi?
Parti derken anlamadım hocam.
Sizce iade edip Air alayim mi?
Yani sadece bazılari sorunlu bazıları sorunsuz Wraith elindeki yeni parti olması lazım stokları yeni geldi pişman edeceğini zannetmiyorum diğer arkadaşlar yorumunu yapabilir garanticiyseniz diğer modele yönelebilirdim @23783 hocamın bilgisi varsa bilgi verirse iyi olur.