PttAVM Ray-Ban orijinal midir?

Orijinal değil tabii ki.

O paraya ray-ban mi olur

Akakçe'de ayni sayfada olunca gozume ilisti, gozleri daha da bozmaya gerek yok diye dusunuyorum orijinalini alacagiz artik yapacak bir şey yok.
Bilindik gidip deneyebilecegim neresi vardir hocam biliyor musunuz? Atasun vs.

Akakçe'de ayni sayfada olunca gozume ilisti, gozleri daha da bozmaya gerek yok diye dusunuyorum orijinalini alacagiz artik yapacak bir şey yok.
Atasun, Opmar'da vs. var, bir de 4 adet mağazası var Ray-Ban'in. İstiklal Caddesi'nde de vardı hatta. Oralarda deneyebilirsiniz.

Atasun, opmar ve Dünyagözden deneyebilirsiniz. İstanbuldaysınız Ray Ban mağazası.

Oneriler icin teşekkürler. İzmirdeyim zincir magazalari siradan deneyecegim artik.

Oneriler icin teşekkürler. İzmirdeyim zincir magazalari siradan deneyecegim artik.
Forum Bornova'da direkt Ray-Ban mağazası var, oradan da bakabilirsiniz. Dünyagöz'ü bilmiyorum ancak Opmar ve Atasun'un da şubeleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…