12578

Deneyimli
Makaleler
15
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 sene önce Rayban Meta almıştım. Ben normalde de numaralı gözlük kullandığım ve Rayban Meta güneş gözlüğü olduğu için onu unutmuşum, yaklaşık 3 hafta kadar önce Rayban Meta gözlüğüm olduğunu hatırladım. Camlarını değiştirtip numaralı gözlük olarak kullanmaya başladım. Gerçekten muazzam bir ürün. Yeğenim de gördü. Benden Rayban Meta istedi. Ona da Rayban Meta Wayfarer alacağım ancak kendisi liseye gidiyor. Gözlük kameralı olduğu ve okulda da telefonları falan topladıkları için okulda bir sıkıntı çıkar mı? Onu sormak istedim. Okulda kullanan falan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 sene önce Ray-Ban meta almıştım. Ben normalde de numaralı gözlük kullandığım ve Ray-Ban meta güneş gözlüğü olduğu için onu unutmuşum, yaklaşık 3 hafta kadar önce Ray-Ban meta gözlüğüm olduğunu hatırladım. Camlarını değiştirtip numaralı gözlük olarak kullanmaya başladım. Gerçekten muazzam bir ürün. Yeğenim de gördü. Benden Ray-Ban meta istedi. Ona da Ray-Ban meta wayfarer alacağım ancak kendisi liseye gidiyor. Gözlük kameralı olduğu ve okulda da telefonları falan topladıkları için okulda bir sıkıntı çıkar mı? Onu sormak istedim. Okulda kullanan falan var mı acaba?

Yakalanmadığı sürece her şey legaldir. Kayıt alırken ışık çıkıyorsa onu kapatın yeterli.

Yakalanmadığı sürece her şey legaldir. Kayıt alırken ışık çıkıyorsa onu kapatın yeterli.

Eski sağlık bakanının da dediği üzere elimizdeki çok büyük bir koz var; yakalanmamak.

Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 sene önce Rayban Meta almıştım. Ben normalde de numaralı gözlük kullandığım ve Rayban Meta güneş gözlüğü olduğu için onu unutmuşum, yaklaşık 3 hafta kadar önce Rayban Meta gözlüğüm olduğunu hatırladım. Camlarını değiştirtip numaralı gözlük olarak kullanmaya başladım. Gerçekten muazzam bir ürün. Yeğenim de gördü. Benden Rayban Meta istedi. Ona da Rayban Meta Wayfarer alacağım ancak kendisi liseye gidiyor. Gözlük kameralı olduğu ve okulda da telefonları falan topladıkları için okulda bir sıkıntı çıkar mı? Onu sormak istedim. Okulda kullanan falan var mı acaba?

Sağlık amaçlı olduğunu belgelendirirsen - mesela göz doktorundan buna dair kağıt almak - hiçbir şey yapamazlar. Kameralı olduğunu yeğenin sık sık dile getirmezse fark bile edilmez kanımca.