Spigen'in şöyle bir adaptörünü buldum. Anker 323 alacaktım Gemini bu daha iyi dedi.

Fazla watt makineyi yakar mı? Bu gerçekten daha mı iyi? Orijinal kablom var sadece adaptör lazım. Hem Anker'in yarı fiyatına.

Böyle bir durum mümkün değil çoğu protokolü destekliyor spingen. Yani Quest'in ihtiyaç duyduğu wattlara iner spingen kaliteli bir marka hele yarı fiyatına iken bence kesinlikle spingen alınmalı.

2 saat şarj süresi var zaten 2 saatte ne kadar ısınabilir ki?

Uzun ömürlü her şeyde kullanırsın, sen bilirsin. Anker şarj konusunda başarılı, Spigen daha yeni çıktı ve nasıl bu kadar ucuza ürün satabiliyor acaba? Bir de ısınmıyor diye utanmadan pazarlıyorlar. Büyük ihtimalle dandik komponent kullanıyorlar. Aldığım Spigen adaptörü Anker'e göre 3-4 kat daha fazla ısınıyor.

Uzun ömürlü her şeyde kullanırsın, sen bilirsin. Anker şarj konusunda başarılı, Spigen daha yeni çıktı ve nasıl bu kadar ucuza ürün satabiliyor acaba? Bir de ısınmıyor diye utanmadan pazarlıyorlar. Büyük ihtimalle dandik komponent kullanıyorlar. Aldığım Spigen adaptörü Anker'e göre 3-4 kat daha fazla ısınıyor.

Yeni marka mı? Yıllardır sektörde olan bir marka spingen, kaliteside kötü olan bir firma değil bende 45W GaN adaptörü var pek ısınmıyor ki zaten çok ısınmasının ne önemi var stabil şekilde şarj edebiliyor ise.

Yeni marka mı? Yıllardır sektörde olan bir marka spingen, kaliteside kötü olan bir firma değil bende 45W GaN adaptörü var pek ısınmıyor ki zaten çok ısınmasının ne önemi var stabil şekilde şarj edebiliyor ise.
Stabil şekilde değil işte, benim telefonumun şarj devresini bozdu. Spigen yıllardır sektörde ama yeni adaptör üretmeye başladı.

Ayrıca neredeyse 10bin değerlendirmede 4.8 puanı olan bir adaptörün kalitesiz olma ihtimali nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260102_184442_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20260102_184442_Hepsiburada.webp
    625,6 KB · Görüntüleme: 24
Benim görüşüm böyle. Anker şarj konusunda kendini kanıtlamış bir marka bunu biliyor olmanız lazım. Ayrıca fazla ısınma normalleştirilemez "zaten çok ısınmasının ne önemi var" yanlış bir cümle bunlar elektronik cihazlar. Bütçe çıkıyorsa kesinlikle Anker. Spigen %100 alınmaz demiyorum ancak bence güvenli/sağlıklı değil. En yakın zamanda iki adaptöründe sıcaklık değerlerini paylaşacağım.