B
Zarar edersin. Kulaklik kategorisi al-sat icin uygun degil hijyen durumundan oturu. Kapali kutu bile olsa insanlar 2. el sitelerinde kulaklik kategorisine tiklamiyor.
Ben Barracuda X kulaklığımı ikinci el almıştım. Jabra Elite 75T vardı zamanında, onu da ikinci el almıştım. Hijyen durumunu abartmamak lazım.

Her insan temiz olmuyor. Şakaya gelecek bir şey değil.
Elbette öyle ama temizlik yapmaktan iğrenen bir insan olmadım ömrüm boyunca. Bok olsa temizler, elimi yıkar geçerim.

Şu ana kadar kullandigim butun kulakliklari ikinci el aldim dostum. Ayri dunyalarda yasamiyoruz, piyasa takibim var ve durum bu.
Tamam o zaman neden muhalefet ettiniz anlamadım. Uygun bir ürünse kutulu faturalı garantiliyse ikinci el kulaklık pek tabii alınabilir. Al-satçılık zaten gördüğünüz bütün e-pazar yerlerinde mevcut.

Tamam o zaman neden muhalefet ettiniz anlamadım. Uygun bir ürünse kutulu faturalı garantiliyse ikinci el kulaklık pek tabii alınabilir. Al-satçılık zaten gördüğünüz bütün e-pazar yerlerinde mevcut.
Benim yapiyor olmam 2. el kulaklik pazarinin da o yonde agirlikta oldugu anlamina gelmiyor. 2. el kulaklik pazari hicbir zaman karli bir is olmadi ve olmayacak.

Benim yapiyor olmam 2. el kulaklik pazarinin da o yonde agirlikta oldugu anlamina gelmiyor. 2. el kulaklik pazari hicbir zaman karli bir is olmadi ve olmayacak.
Al sat yaptığım için zarara hiç geçmedim. Masaüstü topluyor, satıyorum. Bazen de çevre ekipmanları... Çevre ekipmanları daha hızlı satılıyor; kâr imajı hem daha fazla, sıfır olduğu için çok durmaz elimde.

Kulaklık pazarı olarak bakmanız saçma, arkadaş da söylemiş zaten bir sürü ürünün al satçılığını yaptığını. Piyasası canlı değildir haklısınızdır ama al sat olarak alıcı bulunur elbet.