Makaleler
13
Yer
İstanbul
Konudan bagimsiz olarak bu fiyatlara kulaklik bence gereksiz ve cok yazik hocam. Maksimum 2500 ayirilmali. (Bence)

Fiyatlardan tabii ki biz sorumlu degiliz yonetimdekilerin isbilmezligi ama cok yazik.

Konudan bagimsiz olarak bu fiyatlara kulaklik bence gereksiz ve cok yazik hocam. Maksimum 2500 ayirilmali. (Bence)

Fiyatlardan tabii ki biz sorumlu degiliz yonetimdekilerin isbilmezligi ama cok yazik.
Kişiden kişiye göre değişir hocam. Ülkede her ürün normalden çok yüksek fiyatlara satılıyor. Vergiler fazla maalesef. 🤷‍♂️

HyperX Cloud 3 kablolu modelinden geçilir mi? Oyunlar ve genel kullanım açısından almayı düşünüyorum. Müzik dinlemek, film/dizi izlemek gibi amaçlar içinde kullanmayı düşünüyorum. Artık kablolu kulaklık kullanmak biraz sıkmaya başladı.

Burak Şolt hiç beğenmemişti bu ürünü incelemesinde. Sesin yönü anlaşılmıyor ses kasmalık değil müzik için iyi kulaklık demişti siz ne düşünüyorsunuz?

Burak Şolt hiç beğenmemişti bu ürünü incelemesinde. Sesin yönü anlaşılmıyor ses kasmalık değil müzik için iyi kulaklık demişti siz ne düşünüyorsunuz?
Valorant Radiant elo oyuncusuyum ve bu bu kulaklığı kullanıyorum. Siz düşünün. :)

Hem X modelini hem de bunu kullanmış ve ses olarak gram beğenmemiştim. Malzeme kalitesi ve konforu da pek iyi değil ayrıca. Bu fiyata bile pek tercih etmezdim şahsen.