İncehesap'taki model alınır mı? Birazdan indirime girecek. BlackShark V2X kullanıyorum, geçmeye değer mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzgün kullanırsanız olmaz, çevremde birçok kişi var kullanan, hiçbirinde bu sorun olmadı ben dahil.Bu kafa bandı tarafında kırılma olayı var mış ama.
Of ya bitmiş.Düzgün kullanırsanız olmaz, çevremde birçok kişi var kullanan, hiçbirinde bu sorun olmadı ben dahil.
Ses kalitesi olarak eh denilebilir , yari fiyatına daha iyi iemler vardır ama kablosuz ve miki iyi olduğu için alınabilir.İncehesap'taki model alınır mı? Birazdan indirime girecek. BlackShark V2X kullanıyorum, geçmeye değer mi?
Ses kalitesi olarak eh denilebilir, yari fiyatına daha iyi IEM'ler vardır ama kablosuz ve miki iyi olduğu için alınabilir.
Olsun dünyanın sonu değil. Belki de hatali ürün çikacakti, belki de kırılma yapacakti. Razer ürünleri çok durmuyor, en azından benim geçmişimde oyle oldu.
Olsun dünyanın sonu değil. Belkide hatali ürün çıkacakti belki de kırılma yapacakti. Razer ürünleri çok durmuyor en azından benim geçmişimde oyle oldu.
3300'e denk geliyor alınır, eğer wireless ihtiyacın varsa ama yoksa değmez, ses kalitesi ucurum fark değilPeki Amazon'dan alsam?