Bu kulaklık bence eninde sonunda kırılıyor. Ben de RRaenee kullanıyor diye (Barracuda'ydı onunki bir üst modeli) biraz araştırmıştım, bu kırılma olayından dolayı almaktan vazgeçtim. Birkaç ay sona da RRaenee'nin kulaklığı kırıldı :D

Şöyle ki ben Vatan'dan almıştım 2025 Şubat gibi kasım'da ( ancak benim kulaklığım düz barracuda ) menteşe yerlerinde çatlamalar fark ettim ve vatana geri götürdüğümde 1 ay kadar bir süreç bekledim serviste daha sonrasında benim kulaklığımı servisten göndermediler ve iade veya değişim yapabileceğimi söylediler. Ben de değişim yaptım ve garanti süresi de değişim yaptığım günden itibaren tekrardan başladı. Farklı bir kulaklığa geçmek istemedim çünkü sesinden aşırı memnunum. Ayrıca Razer'ın genel olarak kronik sorunlu kulaklıkları Blackshark'da da aynı şekilde mentese yerlerinde kırılmalar oluyor.

Şöyle ki ben Vatan'dan almıştım 2025 şubat gibi kasım'da ( ancak benim kulaklığım düz Barracuda ) menteşe yerlerinde çatlamalar fark ettim ve vatana geri götürdüğümde 1 ay kadar bir süreç bekledim serviste daha sonrasında benim kulaklığımı servisten göndermediler ve iade veya değişim yapabileceğimi söylediler. Ben de değişim yaptım ve garanti süresi de değişim yaptığım günden itibaren tekrardan başladı. Farklı bir kulaklığa geçmek istemedim çünkü sesinden aşırı memnunum. Ayrıca Razer'ın genel olarak kronik sorunlu kulaklıkları BlackShark'da da aynı şekilde mentese yerlerinde kırılmalar oluyor.

Şu an BlackShark v2X kullanıyorum 1 sene olacak Mart'ta sadece derisi biraz yıprandı başka bir sorunu yok sadece terletiyor ve kablolu artık sorun olmaya başladı o yüzden Barracuda X almayı düşünüyordum ama fiyatları 4K olmuş sizce değer mi?

Şu an BlackShark v2X kullanıyorum 1 sene olacak Mart'ta sadece derisi biraz yıprandı başka bir sorunu yok sadece terletiyor ve kablolu artık sorun olmaya başladı o yüzden Barracuda X almayı düşünüyordum ama fiyatları 4K olmuş sizce değer mi?

Barracuda x kullanmadım emin değilim ancak düz barracuda için kötü bir sey söyleyemeyeceğim kronik problemli olması dışında ki razer kulaklıklarının hepsi o şekilde, kullanımla ve biraz da şansla alakalı ama şunu diyebilirim garanti frimanızın bilkom olmasını öneririm amazon tarzı yerlerden razer ile alakalı ürünlerde problem çıkartıyorlar kimse ilgilenmiyor pek düzgün açıkçası.

Ben kullanıyorum hiçbir sorunu yok menteşe vs

Nesi iyi çekim kalitesi ev 3+1 her yerden kesintisiz çekiyor. Şarj 50 saat çok iyi. İster kablolu ister Bluetooth ister 2.4 GHz olması kumaş pedleri çok rahat terletmiyor konfor çok iyi. Program derdi yok tak çalıştır. Ses balansı gayet iyi telefon için ayrıca programı var şarj durumunu görebiliyorsun ekolayzer yapabiliyorsun. Çıkarılabilir mikrofon olması güzel. Hafif 250 gram.

Razer'dan başka ürünlerden özellikle klavyelerinden çok ağzım yandı ama beğendiğim 2 ürününden biri diğeri ise Basilisk v3X HyperSpeed fareyi. 2 side sorun yaşatmadı hiç.

Bence çok iyi kulaklık.