yusufumm07 41

Üstün
Kardeşim doğum günüm için Razer Barracuda X Chroma kulaklık almış. Ancak cihazın Bluetooth ve dongle (kablosuz alıcı) bağlantılarını ayrı ayrı tanıtmanız gerekiyor; ikisi arasında pratik bir geçiş özelliği yok.

Yayıncıların bu kulaklığı aşırı övdüğüne bakmayın; almak isteyen veya merak eden arkadaşlar varsa, bence almayın. Sadece ses kalitesi iyi ve kafada duruşu rahat, onun dışında rezalet yazılımı var.

Düz model Barracuda X (2022) kullandım iki sene kadar. Ses kalitesi idare eder seviyedeydi. Yazılımı berbat, ekstradan THX yazılımını almak zorunda kaldım ve sonradan onu bile güncellemeyi bıraktılar. Kulaklıkta sürekli sorun vardı, batarya azalınca gelen uyarı kalıcı oluyordu şarj etsem bile düzelmediği için sürekli resetlemem gerekiyordu. Dongle zaten rezalet, ısındığında sürekli problem çıkarıp ses bozulmalarına, komple kapanmaya ve yazılımı çökertmeye sebep oluyordu. En son da zaten dongle komple bozuldu, kablolu modda da mikrofonu ve sistem sesini birbirine karıştırıyordu ben de emekliye ayırdım. Daha da Razer kulaklık almam.

Kardeşim doğum günüm için Razer Barracuda X Chroma kulaklık almış. Ancak cihazın Bluetooth ve dongle (kablosuz alıcı) bağlantılarını ayrı ayrı tanıtmanız gerekiyor; ikisi arasında pratik bir geçiş özelliği yok.

Yayıncıların bu kulaklığı aşırı övdüğüne bakmayın; almak isteyen veya merak eden arkadaşlar varsa, bence almayın. Sadece ses kalitesi iyi ve kafada duruşu rahat, onun dışında rezalet yazılımı var.

Razer Barracuda X kullanmıştım Chroma olan modeli değil ses seviyesini yükseltince problem oluyordu en sona çekince sağ taraftan ses kesiliyor soldan normal geliyordu biraz düşürünce otomatik düzeliyordu garantiye gönderdim Razer baracda Pro ile değiştireceklerini söylediler. Ben de kapalı kutu sıfır 7500-7.000 TL'ye satacağım 2500 TL altına piyasa fiyatı en kötü 6500'a bırakırım HyperX Cloud 3 Wireless alacağım.

Razer Barracuda X kullanmıştım Chroma olan modeli değil ses seviyesini yükseltince problem oluyordu en sona çekince sağ taraftan ses kesiliyor soldan normal geliyordu biraz düşürünce otomatik düzeliyordu garantiye gönderdim Razer baracda Pro ile değiştireceklerini söylediler. Ben de kapalı kutu sıfır 7500-7.000 TL'ye satacağım 2500 TL altına piyasa fiyatı en kötü 6500'a bırakırım HyperX Cloud 3 Wireless alacağım.
Dogle ile Pc tanıtma işi o kadar saçma ki takıp çıkarmaktan port yalama olur .2 gündür kullanıyorum ses kesilmesi kopma yaşamadım ama yazılımı kanser çok konu açılmış Dongle ile çalışmıyor diye aslında çalışıyor ama öyle yapmış ki mühendis abiler şifre çözüyorsun sanki adım adım yapmalısın yoksa Dongle görmüyor:)

Son düzenleme:
Dogle ile PC tanıtma işi o kadar saçma ki takıp çıkarmaktan port yalama olur. 2 gündür kullanıyorum ses kesilmesi kopma yaşamadım ama yazılımı kanser çok konu açılmış dongle ile çalışmıyor diye aslında çalışıyor am öyle yapmış ki mühendis abiler şifre çözüyorsun sanki adım adım yapmalısın yoksa dongle görmüyor:)

Tek iyi yanı garanti konusunda 4.000 TL'lik ürün ile 10.000 TL'lik malı değişim yaptılar, Provideo çok ilgiliydi; bir de iyi idare etti beni.

Kulaklığı ilk aldığımda uygulamadan aktifleştirmek için Synapse yok, kodu bulacaksın, aktifleştireceksin. Razer'a girip üye olup mail falan beni öyle bir yormuştu ki, ilk aldığımda illalah etmiştim. :D

Tek iyi yanı garanti konusunda 4.000 TL'lik ürün ile 10.000 TL'lik malı değişim yaptılar, Provideo çok ilgiliydi; bir de iyi idare etti beni.

Kulaklığı ilk aldığımda uygulamadan aktifleştirmek için Synapse yok, kodu bulacaksın, aktifleştireceksin. Razer'a girip üye olup mail falan beni öyle bir yormuştu ki, ilk aldığımda illalah etmiştim. :D
Provideo' dan ben de memnun kaldım. Garanti bittikten sonra kulaklığımın adaptörü arızalandığı için aramıştım, ilgileri alakaları iyiydi. Ayrıca adaptörü parasıyla satın almak istediğimde fiyat bilgisi ve eşleştirme detaylarını da anlatmışlardı. Barracuda X in adaptör fiyatı 1300tl btw, Türkiye' de olduğum bir dönem satın alıp kulaklığı yedekte bulundurmayı düşünüyorum.