Makaleler
13
Yer
İstanbul
Ne ses kalitesi ne de ses kasması çok iyi falan değil hatta ortalama bile demem buna. Arctis 7, Cloud 3 Wireless gibi kulaklıkların yanında çok giriş seviyesi kalıyor, ses olarak boğuk, detaysız olduğu için ses kasması da daha zor belirttiğim kulaklıklara göre. Fiyattan bağımsız yorum yaptığımı da belirteyim, bütçesi çıkmayan yine alabilir ama öyle çok iyilik bir olayı yok.

Ne ses kalitesi ne de ses kasması çok iyi falan değil hatta ortalama bile demem buna. Arctis 7, Cloud 3 Wireless gibi kulaklıkların yanında çok giriş seviyesi kalıyor, ses olarak boğuk, detaysız olduğu için ses kasması da daha zor belirttiğim kulaklıklara göre. Fiyattan bağımsız yorum yaptığımı da belirteyim, bütçesi çıkmayan yine alabilir ama öyle çok iyilik bir olayı yok.
Cloud 3 Wireless'de var, karma kullanım olarak barracuda x dövüyor her türlü. Ses kalitesi boğuk değil, CMF Buds gibi temiz.

Cloud 3 Wireless'de var, karma kullanım olarak Barracuda X dövüyor her türlü. Ses kalitesi boğuk değil, CMF Buds gibi temiz.
Bayağı bayağı detaydan yoksun sesi, ince ayak seslerini falan duymak imkansız gibi bir şey o kulaklıkta. Bu nispeten düz Barracuda için de geçerli bu arada. Şahsen ses seviyesi hariç hiçbir konuda iyi Cloud 3 Wireless'dan iyi olmayı bırak yakın olduğunu bile düşünmüyorum ki Cloud 3'e de öyle ayılıp bayılmam, daha çok ses kasma konusunda başarılı bir kulaklık. Karma kullanım için bütçe çıkabilen Nova 5 baksın, 2-3 gömlek daha iyi Barracuda modellerden.

Bayağı bayağı detaydan yoksun sesi, ince ayak seslerini falan duymak imkansız gibi bir şey o kulaklıkta. Bu nispeten düz Barracuda için de geçerli bu arada. Şahsen ses seviyesi hariç hiçbir konuda iyi Cloud 3 Wireless'dan iyi olmayı bırak yakın olduğunu bile düşünmüyorum ki Cloud 3'e de öyle ayılıp bayılmam, daha çok ses kasma konusunda başarılı bir kulaklık. Karma kullanım için bütçe çıkabilen Nova 5 baksın, 2-3 gömlek daha iyi Barracuda modellerden.
İmkansız gibi mi? Valorant'ta Radiant elo oyuncusuyum duymadığım ayak sesi yok.

3 sene içinde 3. USB dongle almak zorunda kaldım. Serviste ürün tedarik etmek deveye hendek atlatmaktan zor. Ses kalitesine gelirsek wireless modda bir tık boğuk çalışıyor alacak arkadaşların bilgisine.

İmkansız gibi mi? Valorant'ta Radiant elo oyuncusuyum duymadığım ayak sesi yok.
Hiç ses kasılmıyor demiyorum, detaydan yoksun olduğu için ince sesler duyulmuyor. Atıyorum 3-4 oyuncu varsa ayak seslerini birbirinden ayırt edemiyorsun kolay kolay. Aktif Valorant oynamadığım için kesin yorum yapmayayım ama PUBG, Warzone, EFT gibi daha detaylı, çeşitli seslere sahip oyunlarda bu olay çok bariz belli oluyor. Özellikle de başka bir kulaklıkla yan yana deneyince Barracuda'da alamadığım ayak sesini diğer kulaklıklarda çok rahat duyuyorum.

Dediğim gibi çok beklentisi olmayan bu fiyata alabilir ama öyle çok iyi falan filan beklentiye girmesin, konfor ve ses seviyesi hariç ortama hatta giriş seviyesi bir ürün.

Nispeten eski bir konu da olsa üstteki mesajları görünce yazma gereği duydum. Ses konusunda tak çalıştır olmadığı doğru, Dolby Access ile ses anlamında bambaşka bir hale dönüşüyor. Rahatlık tarafında tartışılacak bir yanı yok.