Makaleler
13
Yer
İstanbul
Aktif olarak Razer Barracuda X kullanıyorum ve memnunum. Fakat elime bir fırsat geçmişken yükselteyim diyorum. Diğer ekipmanlarıma göre de düşük kalıyor. (WLmouse Sword X - Furycube F75 Pro)

"ROG Pelta alınır mı?" gibi bir soru sormuyorum, kulaklığı zaten biliyorum. Benim sorum; geçmeye değer mi sorusu.

Eski kullanmadığım parçaları sattım. Üstüne Barracuda X içinde alıcı var. Bana bu yükseltme toplam 1.700 TL'ye mâl olacak. Setup beyaz, kulaklıkta beyaz olacak. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit ile alacağım.

Sizce değer mi?

Aktif olarak Razer Barracuda X kullanıyorum ve memnunum. Fakat elime bir fırsat geçmişken yükselteyim diyorum. Diğer ekipmanlarıma göre de düşük kalıyor. (WLmouse Sword X - Furycube F75 Pro)

"ROG Pelta alınır mı?" gibi bir soru sormuyorum, kulaklığı zaten biliyorum. Benim sorum; geçmeye değer mi sorusu.

Eski kullanmadığım parçaları sattım. Üstüne Barracuda X içinde alıcı var. Bana bu yükseltme toplam 1.700 TL'ye mâl olacak. Setup beyaz, kulaklıkta beyaz olacak. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit ile alacağım.

Sizce değer mi?
Şöyle ses kalitesi olarak fark hissedersin ama abartı bir fark olmaz. En düzgün farkı bana kalırsa IEM alarak çözebilirsin. O tarz custom ekipmanlara sahipken IEM+ Mikrofon kullanmamak bence hakaret oluyor.

Sizce değer mi?
@Toby Fox bu adam dolandırıcı-ekonomist diyorum inanmı'yonuz, adam 1700 lira maliyetle kulaklık kalitesini katlıyo'.

Geç babacım geç.

Benim bildiğim Barracuda'lar ses karakteri olarak orta profilde. Gaming değil ama müzik de değil.
ROG Pelta bu konuda nasıl bilmiyorum düzgün betimleyen birileri gerekiyor onun için. Ama 1700 TL'ye Hawit alacağıma Pelta alırım orası kesin :D

Şöyle ses kalitesi olarak fark hissedersin ama abartı bir fark olmaz. En düzgün farkı bana kalırsa IEM alarak çözebilirsin. O tarz custom ekipmanlara sahipken IEM+ Mikrofon kullanmamak bence hakaret oluyor.
Bilgisayarda kulak içi kulaklık rahat ettirmiyor bana. Ayrıca kablolu ekipman sevmiyorum, öneri için teşekkürler yine de.
@Toby Fox bu adam dolandırıcı-ekonomist diyorum inanmı'yonuz, adam 1700 lira maliyetle kulaklık kalitesini katlıyo'.

Geç babacım geç.
Sipariş ettim beyazını 6 taksit ile. Hayırlısı bakalım.

İkisi içinde yeterli gibi ya. Ama 1.700 TL'ye bu geçiş kaçmaz. Sipariş ettim. Hem beyaz olması, hem 1.700 TL'ye mâl olması, hem de peşin fiyatına 6 taksit olması çok cezbetti.
Aynı şeyleri yaşadım kral. SteelSeries Arctis Nova Pro wired için 6.7k verdim eylül 2025'de. HX Cloud 3 wired olmasına rağmen.
Tek fark kabloludan kabloluya geçmek. Bir de 10-12k vermek veya Arctis Prime + DAC/AMP ile uğraşmak zorunda kalmamak sevindirdi.