Merhaba,

Şu sıralar sıkça rekabetçi oyunlar oynuyorum. Fare olarak Razer Basilisk V3 Pro kullanmaktayım. Mouse pad olarak elimde yaklaşık 2 yıldır kullandığım Razer Gigantus V2 Large modeli var. Çamurlaşmaya başlaması ve bu fareye uygun hissettirmediği için değiştirmeyi düşünüyorum. Bu tarz ağır ve ergo fareler için önerebileceğiniz mouse padler nelerdir?

Bütçe için alt veya üst limitim yok.

Beklerseniz Artisan güzel olabilir. Ek olarak ESPtiger ve Wraith Ace Series modellere bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Ürün veya bütçeden ziyade bu tarz ağır ve ergo bir fare için en uygun tipi tespit etmeye çalışıyorum diyebilirim. belki kullanış şeklim ile de alakalı olabilir bilmiyorum ama şu anda masamın tahta zemini elimdeki padden daha rahat hissettiriyor.:D

Teşekkür ederim. Ürün veya bütçeden ziyade bu tarz ağır ve ergo bir fare için en uygun tipi tespit etmeye çalışıyorum diyebilirim. Belki kullanış şeklim ile de alakalı olabilir bilmiyorum ama şu anda masamın tahta zemini elimdeki padden daha rahat hissettiriyor.:D

Tavsiyem Hybrid yüzey tercih etmeniz olur.

O fareye 3K'lık mouse pad almazdım.

Açıkçası 3K'lik bir pad alma zorunlulugum yok. Bu fare işlerim icin çok rahat oluyor. Scrollu ve tuşalrin konfigurasyonunu cok kullanıyorum. Ustteki mesajimda da belirttigim gibi butceden ziyade bu tarz ergo fareler icin en iyi padi tespit etmeye calisiyorum.

Teşekkür ederim, bunu alacağım gibi duruyor.

Beklerseniz Artisan güzel olabilir. Ek olarak ESPtiger ve Wraith Ace Series modellere bakabilirsiniz.
Tekrardan merhaba, Artisan stoklarinin tamamen bitmesinden dolayi ESPTiger'lardan birini almayi dusunuyorum. Hangisini onerirsiniz acaba?

Son düzenleme: