Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VİPER

Çalışkan
Dostlar merhaba. Hepsiburada üzerinden Razer Basilisk V3 aldım (satıcının adını vermek marka karalama mı olur mu bilmiyorum ama satıcı Hepsiburada değil). Ürün çok kaliteli kendini hissettiriyor ama yine de seri numarasını kontrol etmek istedim. Forumlardan araştırdığım kadarıyla Razer'ın teknik servisi arena bilgisayarmış. Buraya seri no yu girdiğimde böyle bir seriye ait ürün bulunamamaktadır diyor. Ürünün sahte olma ihtimali var mı? Satıcıya sorduğumda ithalatçı garantilidir diyor.

Ek olarak fareyi takar takmaz Razer Synapse yazılımı çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İthalatçı garantili ürün almışsınız çünkü, distribütör sitesinde çıkmaması normal.
Dostlar merhaba. Hepsiburada üzerinden Razer Basilisk V3 aldım (satıcının adını vermek marka karalama mı olur mu bilmiyorum ama satıcı Hepsiburada değil). Ürün çok kaliteli kendini hissettiriyor ama yine de seri numarasını kontrol etmek istedim. Forumlardan araştırdığım kadarıyla Razer'ın teknik servisi arena bilgisayarmış. Buraya seri no yu girdiğimde böyle bir seriye ait ürün bulunamamaktadır diyor. Ürünün sahte olma ihtimali var mı? Satıcıya sorduğumda ithalatçı garantilidir diyor.

Ek olarak fareyi takar takmaz Razer Synapse yazılımı çalıştı.
Garanti belgesinde arena bilgisayar olarak yazıyorsa Ürün IMEI - Seri No Sorgulama '' --------------- seri numaralı ve xxx-xxxxxxxx-xxxx stok kodlu ürün ARENA çıkışlıdır.'' şeklinde cevap veriyor. İtopyadan almıştım.

Son düzenleme:
Garanti belgesinde arena bilgisayar olarak yazıyorsa ürün IMEI - seri no sorgulama " --------------- seri numaralı ve XXX-xxxxxxxx-xxxx stok kodlu ürün arena çıkışlıdır." şeklinde cevap veriyor.

Hocam kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmadı sadece mail üzerinden faturası geldi elmacık.com yazıyor.

Yani hocam aynısını yaptım garanti takibini seçmemiz gerekmiyor mu oraya yazdım olmadı site bu değil mi https://cercev-e.com/
Evet doğru yer. Ürün üzerinde yazıyor olması gerekiyor seri numarasının. O seri numarasını Razer'ın kendi sitesinde sorgulatın bir de isterseniz. Ayrıca 'Elmacık' adlı satıcı güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü çokça yorum var güvenilir olduğuna dair.

Sağ olun satıcıyla iletişime geçtim dönüş olduğunda durumu güncellerim.

Satıcıya sordum aldığım dönüt ürün sıfırdır hiç açılmamıştır ithalatçı garantilidir diyor ürünün malzeme kalitesi güzel sahte gibi durmuyor yazılımları da iyi çalışıyor sorun yaşamadım ama seri numarası neden bulunamıyor anlayamadım.